Vikan emmer 12ltr met tuit blauw

Art: 5686B
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem
  • Zeer stevig

Bijbehorende producten

Omschrijving

Deze emmer van Vikan is het perfecte multifunctionele gereedschap voor elke keuken of voedingsdienst. Gemaakt van stevig roestvrij en polypropyleen, is het ideaal voor het dragen van uw essentiële schoonmaak- en kookbenodigdheden. De platte kant voorkomt morsen, terwijl u met de druipvrije schenktuit gemakkelijk warme of koude ingrediënten in kommen of pannen kunt overgieten. Voor extra gemak is deze emmer ook gekalibreerd voor verschillende maateenheden, zodat u precies weet hoeveel u van elk ingrediënt gebruikt. Voor een slimme oplossing voor het opbergen aan de muur heeft Vikan een bijbassende muurbeugel 6 of 12 liter.

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen en RVS
Breedte: 330 mm
Lengte/Diepte: 325 mm
Netto gewicht: 1 kg.
Maximale gebruikstempratuur: 100°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 12 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Schuursponzen en lappen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Roze
Materiaal RVS
Inhoud 6 liter

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren