Vikan deksel blauw

Art: 5687B
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Bijbehorende producten

Blauw
Paars
Groen
Geel
Oranje
Rood
Wit
Zwart
Bruin
Limegroen
Grijs
Roze
12 liter
6 liter

Omschrijving

Deze Vikan dekselemmer, in combinatie met de Vikan emmer van 12 liter, houd ingrediënten en goederen veilig opgeborgen. Dit deksel is vakkundig ontworpen om perfect te passen op uw Vikan-emmer en biedt extra bescherming voor voedsel, chemicaliën, detergenten, oliën en meer. Het is een ideaal accessoire om de inhoud vrij te houden van vuil en verontreinigingen. Deze deksel is gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit item betrouwbare prestaties bij dagelijks gebruik. De emmerdeksel is stevig genoeg voor veelvuldig gebruik en reiniging in drukke keukens of werkplaatsen aan te kunnen.

Deze deksel is makkelijk te bevestigen op de Vikan emmer van 12 liter. Deze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en dus ideaal voor de foodindustrie. Deze emmer van Vikan is het perfecte multifunctionele gereedschap voor elke keuken of voedingsdienst. De emmer is gemaakt van stevig roestvrij en polypropyleen wn ideaal voor het dragen van uw essentiële schoonmaak- en kookbenodigdheden.

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen
Breedte: 310 mm
Lengte/Diepte: 365 mm
Netto gewicht: 0,048 kg.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 11 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Schoonmaakemmers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Grijs
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren