CaluClean schuurspons klein 6x9x3cm 3st

Art: 607
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Duurzaam product
  • Werkt effectief op hardnekkige vlekken
  • Veelzijdig

Bijbehorende producten

Blauw
Groen
Geel
Rood
Groen
Rood
Blauw
Geel
6 liter
12 liter
4 liter

Omschrijving

CaluClean schuursponzen zijn een onmisbaar hulpmiddel voor het schoonmaken en onderhouden van verschillende oppervlakken. Ze zijn gemaakt van zachte, schurende materialen en zijn daardoor perfect geschikt om hardnekkig vuil en verontreinigingen te verwijderen. Bovendien zijn CaluClean schuursponzen duurzaam en kunnen ze gemakkelijk worden gebruikt en hergebruikt.

Eigenschappen

Schuursponzen zijn effectief: Schuursponzen kunnen hardnekkig vuil en verontreinigingen efficiënt verwijderen, zonder dat je hiervoor agressieve of schadelijke schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Dit maakt ze ook geschikt voor het schoonmaken van gevoelige oppervlakken, zoals kookplaten of aanrechtbladen.

Schuursponzen zijn duurzaam: In tegenstelling tot papieren schuursponzen, die na één gebruik weggegooid moeten worden, kunnen schuursponzen meerdere keren worden gebruikt. Dit maakt ze zeer duurzaam en goed voor het milieu. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te drogen, zodat ze altijd klaar zijn voor het volgende gebruik.

Schuursponzen zijn veelzijdig: Schuursponzen zijn geschikt voor het schoonmaken van een breed scala aan oppervlakken, zoals aanrechtbladen, kookplaten, ovens, koelkasten, badkamers en zelfs auto's. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende hardheden, zodat je altijd de juiste schuurspons kunt kiezen voor de taak die je wilt uitvoeren.

Positieve punten

+ Effectief
+ Duurzaam
+ Veelzijdig

Technische gegevens

Afmeting: 6 x 9 x 3 cm
Inhoud verpakking: 3 stuks

CaluClean

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk CaluClean

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren