Carel Lurvink
Terug naar overzicht

Diversey Divo 411 VB114

:712305
249,99 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Eigenschappen

Schuimremmer voor algemeen gebruik, geschikt voor toepassing voor hervulbare PET flessen - Divo 411 is een geconcentreerde schuimremmer, op basis van oppervlakte actieve stoffen, voor gebruik in flessenwassers, CIP, krattenwasser en ander sproei-was toepassingen.
- Divo 411 is een vloeibare, zeer geconcentreerde schuimremmer voor gebruik boven 10°C.
- Divo 411 is geschikt voor een brede range aan toepassingsgebieden en is vooral zeer effectief in het remmen van schuim in flessenwassers.
- Divo 411 is door de samenstelling van verschillende oppervlakte actieve stoffen zal de bevochtiging en de penetratie van de vervuiling verbeteren tijdens het reinigingsproces.
- Divo 411 is geschikt voor gebruik op PET (polyethylene terephthalate) flessen, waarbij de kans op stress cracking vermindert.

Toepassing

Divo 411is geschikt voor gebruik in flessenwassers voor de reiniging van glazen flessen, hervulbare PET flessen en PEN flessen

Voordelen

- Zeer effectief in het beheersen van schuimvorming in flessenwas-machines, waardoor het verwijderen van etiketten gemakkelijker zal zijn. Hierdoor zal de kans op cavitatie van de pompen verminderen, zullen de meetopnemers efficiënt kunnen werken en zal de carry-over van natronloog minimaliseren.
- Door de samenstelling van verschillende oppervlakte actieve stoffen zal de reinigende werking verbeteren, het is gemakkelijk afspoelbaar, waardoor de flessen schoon en vrij van residuen de flessenwasser uitkomen.
- Divo 411 is geschikt voor automatisch doseren, hierdoor is een efficient product verbruik gegarandeerd voor een goed reinigingsresultaat.
- Vermindert de kans op stress cracking bij PET flessen, hierdoor zijn de kosten voor het vervangen van flessen lagere en blijven de flessen een mooie uitstraling behouden.
- Kan worden gebruikt voor verpakkingslijnen waar zowel glas als hervulbare PET flessen worden afgevuld. Hierdoor wordt de complexiteit verminderd.

Technische gegevens

Uiterlijk: Heldere, kleurloze vloeistof
Relatieve dichtheid bij 20°C: 1.02
pH (1% oplossing bij 20°C): 6.4
Viscositeit (puur bij 25°C): ca. 475 mPas
Chemical Oxygen Demand (COD): 2090 gO2/kg
Stikstof (N): 0
Fosfor (P): 0
De bovenstaande data zijn typisch voor dit product maar kunnen niet worden gebruikt als specificatie.

Diversey

Dit A-merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur