Taski Standard damp mop 25cm

Art: 7518126
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Hoogste hygiëne
  • Lange levensduur
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Bijbehorende producten

Omschrijving

ledere TASKI Standard Damp Mop wordt zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige materialen om een perfect reinigingsresultaat te garanderen. Alle moppen hebben een lage oppervlakteweerstand met een hoog vuilabsorberend vermogen. Dit zorgt voor een hoog rendement per m² en een minimale belasting voor de gebruiker. Bij het volgen van de door Diversey Care aanbevolen wasinstructies, hebben de moppen een levensduur van 300 wasbeurten.

De TASKI Standard Damp Mop is speciaal ontwikkeld voor het klamvochtig moppen van gladde vloeren die regelmatig worden gereinigd en een hoge hygiënegraad vereisen. De microvezel mop verwijdert, danzij de kleine lussen, meer bacteriën, stof en vuil dan traditionele reinigingsmethoden. Het oppervlak wordt perfect schoon en droog achtergelaten.

Positieve punten

+ Lange levensduur
+ Aanzienlijk redement per m2
+ Hoge hygiënestandaard

Gebruiksaanwijzing

Het wordt aanbevolen de TASKI Standard Damp Mop met 175% van het eigen gewicht te bevochtigen om het beste reinigingsresultaat te garanderen. Verwijder het deksel van de mopbox en druk het gewenste Jonmaster Mop Frame tegen de achterzijde van de TASKI Standard Damp Mop. De velcro strips hechten de mop onmiddelijk aan het mopframe. Start met moppen langs de plint en werk naar het midden van het oppervlak toe. Maak een cirkelvormige beweging en overlap iedere strook om te voorkomen dat er plekken worden overgeslagen. Til de mop niet op tijdens het moppen en druk deze niet te hard tegen het oppervlak aan. Verwijder de mop na gebruik met een snelle beweging van het mopframe.

Taski

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk Taski
Kleur Blauw

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren