Samourai elektrische sprayer 30ltr op wielen met 2 batterijen

Art: 95411
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Flexibel
  • Universeel inzetbaar

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Samourai is een krachtige elektrische sprayer die werkt op een herlaadbare lithium-ion batterij. Dit laat de gebruiker toe om 2 u lang onafgebroken te werken. 1 uur laadtijd, oplader inbegrepen. De Samourai beschikt over een tank op wieltjes met een inhoud van 30 liter en een geïntegreerde membraanpomp. Hierdoor bent u erg flexibel en kunt u er overal mee werken. De Samourai laat u toe te sprayen tot 13 m ver en 10 m hoog. Met de 2 standen kunt u de druk en verbruik regelen. De Samourai wordt geleverd met 3 verschillende sproeikoppen die voorzien zijn van een snelkoppeling. Deze passen zowel op de lans als rechtstreeks op het pistool. 1x vlakstraal, 1x rechtestraal, 1x mist sproeikop.

Toepassing

- Glasbewassing, softwash, reinigingswerkzaamheden
- Woonruimtes: daken, gevels, terrassen, anti-mos
- Hygiëne- en voedingsector: keukens, vloeren, sanitair
- Stratenmakers: slijpwerk, voor doorslijpers en bandenzagen
- Tuinen: bloembedden, hagen, insecticides
- Automobielindustrie: carrosserie, vensters

Positieve punten

+ Flexibel
+ Krachtig
+ Breed inzetbaar

Samourai

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens


X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren