Vikan handschraper met RVS blad groen 50x235mm

Art: 4008G
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Ergonomische handgreep voor comfortabel gebruik
  • Flexibel en toch sterk
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork

Omschrijving

De Vikan handschraper is het ideale gereedschap om u te helpen de zwaarste en meest efficiënte schoonmaakklussen in de voedingsindustrie aan te pakken. Gemaakt met een 5cm breed stalen blad en plastic handvat, kan het zelfs de zwaarste keukenomgevingen aan en maakt licht werk van elke taak. Bovendien maakt de dikke maar flexibele stalen constructie hem extreem duurzaam, terwijl de stevige bevestiging aan het handvat precisie garandeert bij elk gebruik.

Bovendien maakt deze Vikan handkrabber een voedselveilige toepassing mogelijk. Met zijn betrouwbare constructie, delicate hantering en secundaire toepassingen voor kleurcodering is de Vikan handschraper uw perfecte metgezel voor het hoogste niveau van keukenmanagement.

Positieve punten

+ Hittebestendig tot 200°C
+ Diverse kleuren

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen en RVS
Breedte: 50 mm
Lengte/Diepte: 235 mm
Netto gewicht: 0,09 kg
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 200°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 200°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Handschrapers en vloerschrapers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Geel
Eigenschap Food

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren