Unger erGO Clean pocket mophouder 40cm

Art: FAPMH
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Gebruiksaanwijzing NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Symbolen

Ecovadis silver 2022 Ecovadis silver 2022

Omschrijving

Ervaar de intuïtieve S-beweging met minimale krachtsinspanning: het supersnelle erGO! clean vloerreinigingssysteem.

UNGER mops zitten stevig en kunnen op de mophouder uitgeperst worden. Universeel scharnier, komt in alle hoeken en is vlak. 40cm breed.

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draagt Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken.

Hierdoor is Unger onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Technische gegevens

Merk Unger

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren