Azowipes desinfectie doekjes wit 200st

Art: 00747A
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Omschrijving

AZOWIPES™ zijn geïmpregneerd met 70% isopropylalcohol, hoogste kwaliteit alcohol (Propaan-2-ol), en gemengd met 0,2 micron gedeïoniseerd water. AZOWIPES™ zijn ontwikkeld voor effectieve en snelle desinfectie. De snel drogende formule zal de oppervlakken hygiënisch schoon achterlaten, zonder enig residu. AZOWIPES™ zijn volledig gevalideerd en klinisch is bewezen dat ze effectief zijn tegen een breed bereik aan micro-organismen, bijv. bacteriën, virussen zonder mantel, schimmels en gisten.
De doekjes zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik in een klinische omgeving zoals afdelingen spoedeisende hulp, operatiekamers, artspraktijken en tandheelkundige chirurgie, laboratoria, cleanrooms en andere plaatsen waar infectiepreventie en -bestrijding een eerste vereiste zijn.


Technische gegevens

Toepassing Desinfectie
Eigenschap COVID-19
Kleur Wit

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren