Terug naar overzicht

CaluClean handdesinfectiezuil wit met LCD scherm wandmodel

:01357
CaluClean handdesinfectiezuil wit met LCD scherm  wandmodel 1 Carel Lurvink B.V. CaluClean handdesinfectiezuil wit met LCD scherm  wandmodel 2 Carel Lurvink B.V. CaluClean handdesinfectiezuil wit met LCD scherm  wandmodel 3 Carel Lurvink B.V. CaluClean handdesinfectiezuil wit met LCD scherm  wandmodel 4 Carel Lurvink B.V.
CaluClean handdesinfectiezuil wandmodel wit   met LCD scherm ANDROID versie
Nieuw
699,00 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Eigenschappen

Met de CaluClean gebruiksvriendelijke hygiënezuil voor wandmontage geeft u uw klanten en personeel de noodzakelijke bescherming. Zij kunnen eenvoudig en snel op de juiste wijze de handen desinfecteren, en daarbij instructies op het beeldscherm volgen. De content voor op de LCD monitor kunt u helemaal zelf invullen. De CaluClean wandhygiënezuil is afgewerkt met een duurzame witte poedercoating en voorzien van een elektronische ingebouwde dispenser. De inhoud van de dispenser is 3 liter. Deze dispenser kan worden gevuld met de CaluClean hygiënische handgel (art.150522)
U heeft de keuze om de CaluClean hygiënezuil aan de muur te monteren of op een standaard te plaatsen. Deze standaard is separaat bij te bestellen (art.01357V)

Toepassing

Te plaatsen op plekken (bijvoorbeeld winkelcentra/kantoren) waar veel mensen langs gaan om zodoende de mogelijkheid te krijgen om contactloos de handen te desinfecteren en de huisregels in verband met COVID-19 te communiceren.

Positieve punten

- Voorzien van een LCD Display voor weergave (veranderende) huisregels, actuele informatie, reclame, etc.;
- De schermen hebben een geïntegreerde Mediaplayer;
- Hand sanitizer voor contactloze desinfectie;
- Geen installatie nodig;
- Ontwerp met 2 deuren, zodat bijvullen van de vloeistof eenvoudig via de eigen deur gaat en het display niet besmeurd kan worden c.q. contact gemaakt met spanning voerende delen;
- De tank voor de desinfectie vloeistof is groter dan andere leveranciers in de markt namelijk 3 liter. Deze hoeft dus niet zo vaak gevuld te worden.

Technische gegevens

Kleur: wit
Afmetingen wandmodel: breedte 354.10mm x hoogte 936.7mm x diepte 158.40mm
Touch screen: nee
Display: 21.5" LCD full view angel screen 1920x1080
USB poort: 3x
Besturingsysteem: Android
Video format: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H264
Audio format: MP3, WMA, AAC
Foto: jpeg
Speaker: 2x3w

CaluClean

De digitale desinfectiezuil van CaluClean helpt u een handje in deze snel veranderende tijden. Zo kunt u uw klanten en medewerkers de noodzakelijke bescherming bieden. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Hielke Brummelhuis

Bijbehorende Artikelen

Nieuw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur