Vikan detecteerbare hygiene deksel voor 12ltr emmer 5694 groen

Art: 5695G
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Detecteerbaar
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem

Omschrijving

Houd gemorste vloeistof onder controle met het Vikan detecteerbaar hygiënedeksel voor 12ltr emmer. Deze metaaldetecteerbare deksel is ontworpen voor op de bijbehorende emmer, met behulp van een eenvoudig te gebruiken clipsysteem. Gemaakt van speciaal materiaal dat kan worden getest met de Vikan testkit . Dit zal de deksel helpen om zowel uw werkplek als uw product schoonheidsnormen te handhaven. De deksel is in meerdere kleuren te verkrijgen en is gemaakt van metaaldetecteerbaar materiaal.

Positieve punten

+ Zeer geschikt voor de voedselindustrie
+ Detecteerbaar
+ Te gebruiken onder grote temperatuurverschillen (-20°C t/m 100°C)

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen en Metaal & X-Ray detecteerbaar additief
Metaal detecteerbaar: Ja
Breedte: 310 mm
Lengte/Diepte: 365 mm
Netto gewicht: 0,295 kg
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 100°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 100°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Emmers en deksels. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Geel
Eigenschap Detecteerbaar

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren