Carel Lurvink
Terug naar overzicht

Stokoderm Aqua Pure handreinigingscreme

:SAQ100ML
5,46 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Beschermt de huid bij het werken met waterige ofmet water vermengde stoffen en bij nat werk. Stabiliseert, regenereert en versterkt de huidbarrière. Met herstellend effect.

BESCHRIJVING

Stokoderm® Aqua PURE is een huidbeschermende crème met een innovatieve samenstelling. Dankzij het meerfasige emulsiesysteem (water/olie/water-emulsie) bezit deze crème tegelijkertijd beschermende en regenererende eigenschappen. Naast de beschermende werking van een traditionele emulsie wordt door Stokoderm® Aqua PURE
tevens de natuurlijke huidbarrière gestabiliseerd en de regeneratie ervan ondersteund.

TOEPASSINGSGEBIED
Stokoderm® Aqua PURE beschermt de huid doeltreffend bij veelvuldig contact met water of waterige stoffen (met water vermengde koelsmeermiddelen, waterige oplossingen van kleurstoffen, zuren, logen, zouten, reinigingsen desinfecteermiddelen, cement, kalk en meststoffen) en bij het dragen van occlusieve beschermende kledij. Opmerking: Het gebruik van huidbeschermende producten ontslaat u niet van de plicht tot naleving van de voorgeschreven beschermingsmaatregelen.

GEBRUIK

Voor het aanbrengen van Stokoderm® Aqua PURE moet de huid steeds grondig worden gereinigd en afgedroogd. Daarna de handen zorgvuldig met Stokoderm® Aqua PURE inwrijven, ook tussen de vingers en rond de nagels. Stokoderm® Aqua PURE moet regelmatig voor het werk en na langere werkonderbrekingen worden aangebracht. Stokoderm® Aqua PURE is ook geschikt voor gebruik in het gezicht.

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur