Carel Lurvink

Entreematten

Voorkom een vieze en gladde vloer met entreematten.

Entreematten zijn een visitekaartje voor uw kantoor of bedrijf. Welke entreemat heeft u nodig? Wij verkopen schoonloopmatten die zowel vuil verwijderen als vocht opnemen, borstelmatten die het vuil onder de schoenen wegschrapen en rubbermatten met een goede antislipwerking die voorkomen dat vuil en vocht zich ophoopt op de mat.

Schoonloopmatten

Een schoonloopmat voorkomt het inlopen van zand, vocht en ander vuil. De voornaamste veroorzakers van slijtage aan uw vloer. Ook kunt u met de juiste matten besparen op schoonmaakkosten en de veiligheid verbeteren van uw bezoekers. Carel Lurvink heeft verschillende soorten schoonloopmatten in het assortiment. Veel van deze matten zijn uit twee verschillende vezels opgebouwd. Een voor vochtopname en een voor het schrapen van vuil. We hebben schoonloopmatten in verschillende kleuren als grijs, bruin, zwart en marineblauw zodat er altijd een mat is die bij uw interieur past. 

Borstelmatten en rubbermatten

Buitenmatten moeten bestand zijn tegen regen, wind, sneeuw en zon. Zware rubbermatten gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. Ideaal voor het verwijderen van grof vuil onder uw schoenen. Borstelmatten of schraapmatten schrapen letterlijk het vuil onder de schoenen weg en door de constructie komt het onder de mat terecht. De aluminium aanloop voorkomt struikelen.

Welke entreemat kiest u?

Wij adviseren vaak een combinatie van een buitenmat en een binnenmat te gebruiken. Een binnenmat zoals een droogloopmat kan veel water opnemen, maar door de zachte vezel borstelen ze minder hard waardoor minder vuil wordt verwijderd. En een borstelende buitenmat zorgt er juist voor dat een groot deel van het vuil echt buiten blijft. Daarnaast is het van belang om te weten hoe intensief de mat belopen gaat worden. Het maakt nogal uit of u matten voor een school nodig heeft of een kantoorpand met 25 medewerkers.

Meer weten over entreematten?

Kom eens langs in een van onze service centers of bel met 053 - 434 43 43. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur