Carel Lurvink

Sanitaire accessoires

Sanitaire accessoires

Wilt u dat uw badkamer schoon is en tegelijkertijd een prettige uitstraling heeft? In ons assortiment sanitaire accessoires vindt u alles wat u nodig heeft om een badkamer, toilet of openbare toilet in te richten. Denk hierbij aan toiletborstels, toiletrolhouders, douchematten, handdoekringen, urinoirmatten, haken en hoekplancet & bekerhouders.  De sanitaire accessoires bij Carel Lurvink zijn van topkwaliteit en hebben niet alleen een praktische functie; ze zijn ook nog een stijlvol.

Toiletborstel

Een toiletborstel is niet bepaald het mooiste en schoonste product. Echter zijn toiletborstels wel essentieel in een toilet om de wc schoon te houden. Gelukkig bestaan er verschillende soorten toiletborstelhouders die toch nog bijdragen aan een leuke sfeer in de toilet. Zo kunt u er één kiezen waarin de toiletborstel helemaal niet meer zichtbaar is of één met een leuk kleurtje of een bijzonder model. Een toiletborstelhouder aan de muur kan ook erg praktisch zijn doordat hij niet in de weg staat bij het dweilen.

Toiletrolhouders

Ook een toiletrolhouder kan helpen uw badkamer op te vrolijken. Neem een kijkje in ons assortiment toiletrolhouders en kies een model die in uw sanitaire ruimte past. In openbare toiletruimtes kunnen toiletroldispensers een betere oplossing zijn. Neem hier een kijkje in ons assortiment toiletpapierdispensers.

Sanitaire accessoires voor het opbergen

In een badkamer heeft u uiteraard ook ruimte nodig om uw reinigingsproducten, zepen, shampoo’s en andere badkamer spullen op te bergen. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte kunt u voor een hoekplancet kiezen. Dit plankje wordt in de hoek geplaatst en hangt dus niet in de weg. Ook bieden wij stijlvolle haken en handoekringen voor het ophangen van handdoeken. 

Veilig douchen

In de badkamer gebeuren veel ongelukken. Badkamertegels kunnen namelijk erg glad worden waardoor de kans groot is dat men uitglijdt. Een douchemat zorgt niet alleen voor meer veiligheid in de badkamer maar is ook nog eens erg praktisch doordat de vloer ook niet helemaal nat wordt na het douchen.

Hygiene in de badkamer

Uiteraard is het erg belangrijk dat de badkamer regelmatig grondig schoon gemaakt wordt met professionele reinigingsmiddelen (neem hier een kijkje in ons assortiment schoonmaakartikelen). Er kunnen snel onaangename geurtjes ontstaan. Als u een urinoir bezit raden wij aan gebruik te maken van een urinoirmatten. Urinoirmatten voorkomen dat urinespetters om het urinoir terecht komt en zich minder snel onaangename geurtjes verspreiden.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur