Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur


Maat
Materiaal

Rubbermatten

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Rubbermatten

Op veel plekken waar u komt ziet u rubbermatten. Tegenwoordig ziet men rubbermatten in alle vormen en maten. Een rubbermat kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Een bekende toepassing is als schoonloopmat in bijvoorbeeld bussen, boten, liften, scholen, transportmiddelen of andere openbare ingangen.

Eigenschappen van de ideale rubbermat

Zodat u voor een langere tijd plezier heeft van de rubbermat biedt Carel Lurvink rubbermatten van topkwaliteit. 
Een rubbermat is veilig te betreden, geschikt voor intensief gebruik, bestand tegen extreme weersomstandigheden en natuurlijk gemakkelijk te onderhouden. Rubbermatten zijn namelijk makkelijk schoon te maken met behulp van een hogedrukspuit. Met een hogedrukspuit (in combinatie met een goed reinigingsmiddel) wordt zelfs olie efficiënt van een rubbermat verwijderd. Een ander voordeel van een rubbermat is dat het water gemakkelijk door de gaten weg loopt en ze zich volledig aan elke ondergrond aanpassen. Vanzelfsprekend voldoen al onze rubberen matten aan de EU-normen voor openbare ingangen en hebben de rubbermatten geen hobbelig oppervlak.

De rubbermat Domino van het topmerk Rubbermaid is een rubbermat van uitstekende kwaliteit. Rubbermaid werkt met een nylon inlage om de rubbermat sterk te maken. Het type rubber waaruit een rubbermat gemaakt is, is afhankelijk van de toepassing van de rubbermat. Carel Lurvink biedt u uitgebreid advies van een van onze deskundigen.  Bovendien is de rubbermat te verkrijgen in verschillende afmeting zodat het goed in uw ruimte past. U kunt kiezen uit een rubbermat van 60x80 cm, 80x120 cm of 100x150 cm.

Wij helpen u graag met het kiezen van een rubbermat die bij u past!

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur