Filter

Merk
Kleur
Toepassing
Materiaal

Eigenschap


Inhoud
MVO keur

Geur

Gebruiksfreqentie


Interieurreinigers

Interieurreinigers nodig in iedere omgeving

Is het weer dringend tijd uw interieur te reinigen? Carel Lurvink heeft een ruim assortiment professionele interieurreinigers van gewaardeerde merken zoals Diversey, ClearAqua, Clear, Tork, Taski, Sure, Suma, Pro Formula, Ecolab, Cif, Chemtec en Buzil. Omdat Carel Lurvink ook veel waarde hecht aan het milieu bieden wij interieurreinigers met de volgende MVO keur labels: biodegradable, exoflower, effective, Plant Based en Renewable Resources.

Interieurreinigers voor elk oppervlak

Wij hebben interieurreinigers voor het reinigen van meubels, ramen, vloeren, kozijnen, banken en nog veel meer. Zorg er wel voor dat u een interieurreiniger koopt die bij uw taak past; een geurreiniger, houtreiniger, ontvetter, tapijt reiniger, inkt verwijderaar of een schuimreiniger? Met onze interieurreinigers is uw woning of bedrijf in een handomdraai weer mooi.

Dagelijks of periodieke interieurreiniger 

Ten slotte kunt u nog kiezen tussen een dagelijkse en periodieke interieurreiniger. Het verschil is dat periodieke reinigers wat sterker zijn en daardoor meer geschikt voor het weghalen van zwaardere vervuiling. Dagelijkse interieurreinigers zijn wat minder zwaar en ideaal voor het verwijderen van kleine vervuilingen zoals stof, zand en zout en het verdrijven van onaangename geuren.

 

excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
Art: 100891498
excl. btw
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis