Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

MerkKleur
Toepassing

Materiaal

Eigenschap


InhoudMVO keur


Geur

Gebruiksfreqentie


Categorie

Interieurreinigers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Suma Rapid D6 750ml Art: 7511964
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Sure Glass Cleaner 5ltr Art: 100891498
( p. st.)
excl. btw

Interieurreinigers nodig in iedere omgeving

Dagelijks komt u in contact met een interieur. Daarom is het belangrijk om dit interieur zo netjes mogelijk te houden. Iedereen heeft een verschillende manier om woningen, kantoren of bedrijfsruimte schoon te houden. Er zijn verschillende technieken die u kunt toepassen om het interieur van uw ruimte schoon te houden. Wij helpen u graag hierbij. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment professionele interieurreinigers van gewaardeerde merken zoals CaluCleanDiverseyTork, Taski, Sure, Suma, Pro FormulaCif, Chemtec en Buzil. Omdat Carel Lurvink ook veel waarde hecht aan het milieu bieden wij interieurreinigers met de volgende MVO keur labels: biodegradable, exoflower, effective, Plant Based en Renewable Resources.

Interieurreinigers voor elk oppervlak

Met ons aanbod van interieurreinigers kunt u uw gehele interieur van uw huis of bedrijfsruimte schoonmaken. De interieurreinigers maken waterbestendige oppervlaktes zoals tafels, vensterbanken, kozijnen, ramen, stoelen, meubels en vloeren gemakkelijk schoon. Het schoonmaken van deze objecten zijn belangrijker dan u denkt. Het zorgt voor een schone werkomgeving,  een frisse uitstraling en zorgt voor de duurzaamheid van het object. Het is soms van belang om deze oppervlaktes grondig schoon te maken.  Elke schoonmaakklus heeft natuurlijk zijn eigen reiniger nodig. Bij algemene oppervlaktes zoals bureaus en kunststoffen kunt u gebruikmaken van de CaluClean I1 Dagelijkse interieurreiniger. Deze reiniger kan zowel voor natte- als sprayreiniging ingezet worden. Het verwijderd vuil en vingertoppen.

Vlekken verwijderen

Sommige reinigers zijn uitermate geschikt om vlekken te verwijderen. Vlekken uit textiel en en tapijt zijn geen probleem meer. Met de CaluClean I7 vlekverwijderaar kunt u gemakkelijk en snel deze vlekken verwijderen.

Dagelijks of periodieke interieurreiniger 

Ten slotte kunt u nog kiezen tussen een dagelijkse en periodieke interieurreiniger. Het verschil is dat periodieke reinigers wat sterker zijn en daardoor meer geschikt voor het weghalen van zwaardere vervuiling. Dagelijkse interieurreinigers zijn wat minder zwaar en ideaal voor het verwijderen van kleine vervuilingen zoals stof, zand en zout en het verdrijven van onaangename geuren.

Ecologische interieurreinigers

Carel Lurvink geeft erg veel om het milieu. Daarom bieden wij ook ECO varianten van onze interieurreinigers aan. Zo kunt u op een milieuvriendelijke manier schoonmaken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur