Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur

Toepassing


Eigenschap


InhoudGeurGebruiksfreqentieCategorie

Textielverzorging

Textielverzorging

In de textielverzorging houden ze zich bezig met het wassen, stomen en verhuren van kleding en linnengoed. De werknemers zijn echte vakmensen op gebied van textielverzorging en gebruiken hiervoor ook uitsluitend professionele textielverzorging wasmiddelen. In Nederland werken ongeveer 10.000 mensen in de textielverzorging, zoals in wasserettes of stomerijen. Veel bedrijven kiezen ervoor hun werkkleding naar een wasserette te brengen. Dit spaart enorm veel tijd en bovendien weten de vakmensen in een wasserette wat goede textielverzorging is. Bedrijfs- of werkkleding wassen vraagt veel kennis. Wanneer je je bedrijfs- of werkkleding thuis wast, loop je het risico dat de kleding niet meer veilig is en niet voldoet aan de richtlijnen. Wij raden aan om je bedrijfskleding professioneel te laten wassen zodat u veilig aan het werk kunt en de kleding blijft voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Vaak kunt u ook bij textielverzorging bedrijven ook terecht voor advies bij de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding en soms repareren ze de kleding ook. Hun vakkennis biedt de optimale textielverzorging. 

Type textielverzorging

De wasprocedure en textielverzorging is afhankelijk van het type kleding, de werkzaamheden, het type vervuiling en niet te vergeten de veiligheidseisen die aan de werkkleding is gesteld.

Natwas (RABC-gecertificeerd): Voor werkkleding die moet voldoen aan de HACCP richtlijnen, bijvoorbeeld kleding voor de voedingsindustrie, is hygiëne van uiterst belang. Bij natwas wordt de kleding afzonderlijk van andere kleding gewassen met een sterk textielverzorging wasmiddel. Vervolgens wordt de werkkleding geseald om bacterie overdracht te vermijden.

Drycleaning. Met drycleaning worden oliën en vetten van de werkkleding verwijderd op lage temperaturen. Door deze zachte textielverzorging blijft de werkkleding krimpvrij, blijven de kleuren en pasvorm mooi en blijft de werkkleding voldoen aan alle richtlijnen.

Professionele textielverzorging wasmiddelen

Het belangrijkste voor goede textielverzorging is een professioneel wasmiddel dat geschikt is voor het type werkkleding en de veiligheidseisen waaraan de kleding moet voldoen. Bij Carel Lurvink bieden wij professionele wasmiddelen van onder anderen de toongevende merken Biotex, Clax, Robijn, Taski en Diversey. Mocht u vragen hebben over het juiste wasmiddel voor u; de specialisten van Carel Lurvink zijn altijd bereid u te helpen.

Prijs per stuk
excl. btw
Clax Soft Fresh Diverflow Art: 100830836
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Clax Profi 20 liter Art: 6973281
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Clax Personril 43A1 Art: 7510948
Prijs per stuk
excl. btw
Clax Plus 33B1 Art: 7512105
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur