Filter

MerkKleur

Toepassing


Eigenschap

Inhoud

GeurGebruiksfreqentieCategorie

Textielverzorging

Clax Soft Fresh Diverflow Art: 100830836
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Clax Profi 20 liter Art: 6973281
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Clax Personril 43A1 Art: 7510948
( p. st.)
excl. btw
Clax Plus 33B1 Art: 7512105
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Textielverzorging

In de textielverzorging houden ze zich bezig met het wassen, stomen en verhuren van kleding en linnengoed. De werknemers zijn echte vakmensen op gebied van textielverzorging en gebruiken hiervoor ook uitsluitend professionele textielverzorging wasmiddelen. In Nederland werken ongeveer 10.000 mensen in de textielverzorging, zoals in wasserettes of stomerijen. Veel bedrijven kiezen ervoor hun werkkleding naar een wasserette te brengen. Dit spaart enorm veel tijd en bovendien weten de vakmensen in een wasserette wat goede textielverzorging is. Bedrijfs- of werkkleding wassen vraagt veel kennis. Wanneer u uw bedrijfs- of werkkleding thuis wast, loopt u het risico dat de kleding niet meer veilig is en niet voldoet aan de richtlijnen. Wij raden aan om uw bedrijfskleding professioneel te laten wassen zodat u veilig aan het werk kunt en de kleding blijft voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Vaak kunt u ook bij textielverzorging bedrijven ook terecht voor advies bij de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding en soms repareren ze de kleding ook. Hun vakkennis biedt de optimale textielverzorging.

Type textielverzorging

De wasprocedure en textielverzorging is afhankelijk van het type kleding, de werkzaamheden, het type vervuiling en niet te vergeten de veiligheidseisen die aan de werkkleding is gesteld.

Natwas (RABC-gecertificeerd): Voor werkkleding die moet voldoen aan de HACCP richtlijnen, bijvoorbeeld kleding voor de voedingsindustrie, is hygiëne van uiterst belang. Bij natwas wordt de kleding afzonderlijk van andere kleding gewassen met een sterk textielverzorging wasmiddel. Vervolgens wordt de werkkleding geseald om bacterie overdracht te vermijden.

Drycleaning. Met drycleaning worden oliën en vetten van de werkkleding verwijderd op lage temperaturen. Door deze zachte textielverzorging blijft de werkkleding krimpvrij, blijven de kleuren en pasvorm mooi en blijft de werkkleding voldoen aan alle richtlijnen.

Professionele textielverzorging wasmiddelen

Het belangrijkste voor goede textielverzorging is een professioneel wasmiddel dat geschikt is voor het type werkkleding en de veiligheidseisen waaraan de kleding moet voldoen. Bij Carel Lurvink bieden wij professionele wasmiddelen van onder anderen de toongevende merken Biotex, Clax, Robijn, Taski en Diversey.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur