Filters

Stelen

20 producten

Unger stelen

Heeft u ook altijd moeite met het schoonmaken van hoge ramen, rolluiken of zonnepanelen?  Met een telescoopsteel kunt u efficiënt en veilig van de grond werken.  Zo heeft u helemaal geen gevaarlijke ladders meer nodig.  Telescoopstelen kunnen natuurlijk ook gewoon gebruikt worden als telescoop borstel. Met een telescoop borstel heeft u de vloer gereinigd  met minimale krachtinspanning en zonder rugklachten.

De multifunctionele telescoopsteel

Raamwissers, inwassers, borstels, stoffers en andere accessoires zijn gemakkelijk aan onze stabiele en lichte telescoopstelen van hoge kwaliteit te bevestigen. Om het gebruikersgemak nog meer te verhogen is een uitschuifbare telescoopsteel aan te raden. U kunt de lengte van een uitschuifbare telescoopsteel naar keuze aanpassen met behulp van efficiënte quicklock-sluitingen. Dit brengt veel voordelen met zich mee zoals ruimtebesparing, efficiëntie, veiligheid, tijdsbesparing en natuurlijk ook geldbesparing. Een telescoopsteel is namelijk niet alleen makkelijk en efficiënt in gebruik maar kunt u ook nog eens lang gebruiken. Een goede telescoopsteel is dus een duurzame investering.

Steellengte

Wij adviseren de lengte van een telescoopsteel aan te passen aan de gebruiker. Een ideale steellengte is tot de kin. U kunt op onze website makkelijk filteren op de gewenste lengte.

Materiaal telescoopsteel

In het assortiment van Carel Lurvink vind je telescoopstelen van verschillende materialen. Hoe sterker het materiaal, hoe meer stabiel de steel als de telescoopsteel is uitgeschoven. Hierbij kunt u kiezen tussen aluminium of kunststof. Aluminium is sterk en heeft een zeer laag gewicht.

Carel Lurvink en Telescoopstelen

Onze telescoopstelen zijn van topkwaliteit. Voor de glazenwassers hebben wij Unger stelen in het assortiment. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van (telescoop)stelen weten wij precies wat belangrijk is in de schoonmaakbranche. Of het nu om borstels, schoonmaakmiddelen, raamwissers, dweilmoppen of schrobbers gaat; wij zijn specialist op het gebied van schoonmaakartikelen en zorgen dat bestellingen snel worden geleverd.

  • Uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het assortiment (telescoop)stelen.
  • Snelle levering en goede service.
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren