Kiyoh Logo 8,9

Filter

Merk

Maat

Eigenschap

Unger actie

HydroPower® Ultra

Eenvoudig, efficiënt. HydroPower Ultra

De UNGER HydroPower® Ultra is de nieuwe norm in de deionisatiefiltertechnologie voor het reinigen met zuiver water. Een absolute meerwaarde voor alle professionele glasreinigings- en schoonmaakbedrijven.

NIEUW: Ultra Hars Packs leveren 30% meer zuiver water per harsvulling:
- De FloWater 2.0 technologie in elk Ultra Hars Pack zorgt voor een efficiënte waterstroom door de gehele tank, waardoor het harsgebruik wordt geoptimaliseerd.
- De Premium Ultra hars is een nieuwe ionenwisselaarhars die speciaal is geperfectioneerd voor de eisen van glasreiniging.

De digitale TDS-meter geeft met een druk op de knop aan wanneer de Ultra Hars Packs vervangen moeten worden. De Ultra Hars Packs kunnen net zo gemakkelijk en snel worden verwisseld als een koffiepad in een koffiezetapparaat.

De robuuste koppelingen, gemaakt van verchroomd messing zijn voorzien van een praktische afsluitkraan om lekkage tijdens het transport te voorkomen. Een vooraf geïnstalleerde dynamische waterstroomregelaar garandeert te allen tijde een optimale waterstroom.

HydroPower Ultra is verkrijgbaar in drie maten. Alle drie de versies zijn compact en gemakkelijk te vervoeren. Kies de juiste maat voor uw HydroPower Ultra, rekening houdend met hoe vaak u met zuiver water werkt.

Aanbieding
excl. btw
Aanbieding
excl. btw
Aanbieding
excl. btw
Aanbieding
excl. btw
Aanbieding
excl. btw
Aanbieding
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur