Filter

Merk

Maat


Materiaal
Inhoud

Vloermaterialen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vloermaterialen voor glazenwassers

Tijdens het glazenwassen druppelt het vieze water altijd naar beneden. Als het vieze glazenwaswater op de vloer terecht komt en niet gereinigd wordt kan dit leiden tot lelijke vlekken op de vloer. Daarom is het erg van belang dat de vloer ook goed gereinigd wordt na het glazenwassen. Welke vloermaterialen heeft men allemaal nodig om een vloer te reinigen na het glazenwassen? De type vloermaterialen hangen uiteraard van het type vloer af. De klassieke vloermaterialen om vloeren te reinigen zijn echter: een dweil met eventueel een zwabberframe en een steel, een schoonmaakemmer, een zeef voor de schoonmaakemmer en eventueel een water slang

Schoonmaakemmer

In een schoonmaakemmer kan men een sopje van warm water en schoonmaakmiddel voorbereiden. Het type schoonmaakmiddel is afhankelijk van het type vloer.

Dweil

Een dweil is enkel geschikt voor het reinigen van harde vloeren zoals tegels, parket, laminaat en PVC. Men maakt de dweil nat met een sopje in een schoonmaakemmer en dweilt vervolgens zigzaggend de vloer. Na gebruik kan men een dweil eenvoudig reinigen door hem te wassen op 60 graden celcius.
Bij het dweilen met een sopje is het belangrijk dat u vantevoren uitzoekt welk type schoonmaakmiddel geschikt is voor welk type vloer. Ook bestaan er verschillende type dweilen. Neem hier een kijkje in ons complete assortiment dweilen, zwabbers en moppen.

Een zeef voor de schoonmaakemmer

Elke 1 á 2 vierkante meter moet de dweil in het sopje uitgespoeld en uitgewrongen worden. Voor het uitwringen of  heeft Unger een speciale zeef ontwikkeld. Deze zeef kan men in een bijpassende schoonmaakemmer hangen en vervolgens een dweil in drukken zodat hij uitgewrind wordt. Veel vloeren mogen namelijk niet te nat gedweilt worden. 

Waterslang

Een waterslang is ideaal om snel een dweilemmer of een emmer met glazenwassop op te vullen. Voor een optimaal schoon resultaat moet het sopje namelijk ook regelmatig vervangen worden.
 
Bent u op zoek naar andere glazenwassersmaterialen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment glazenwassersmaterialen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur