Filter

MerkKleur


Maat

Materiaal
Categorie

Unger stelen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Unger Optiloc Art: 83125
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Unger stelen

Heeft u ook altijd moeite met het schoonmaken van hoge ramen, rolluiken of zonnepanelen?  Met een telescoopsteel kunt u efficiënt en veilig van de grond werken.  Zo heeft u helemaal geen gevaarlijke ladders meer nodig.  Telescoopstelen kunnen natuurlijk ook gewoon gebruikt worden als telescoop borstel. Met een telescoop borstel heeft u de vloer gereinigd  met minimale krachtinspanning en zonder rugklachten.

De multifunctionele telescoopsteel

Raamwissers, inwassers, borstels, stoffers en andere accessoires zijn gemakkelijk aan onze stabiele en lichte telescoopstelen van hoge kwaliteit te bevestigen. Om het gebruikersgemak nog meer te verhogen is een uitschuifbare telescoopsteel aan te raden. U kunt de lengte van een uitschuifbare telescoopsteel naar keuze aanpassen met behulp van efficiënte quicklock-sluitingen. Dit brengt veel voordelen met zich mee zoals ruimtebesparing, efficiëntie, veiligheid, tijdsbesparing en natuurlijk ook geldbesparing. Een telescoopsteel is namelijk niet alleen makkelijk en efficiënt in gebruik maar kunt u ook nog eens lang gebruiken. Een goede telescoopsteel is dus een duurzame investering.

Steellengte

Wij adviseren de lengte van een telescoopsteel aan te passen aan de gebruiker. Een ideale steellengte is tot de kin. U kunt op onze website makkelijk filteren op de gewenste lengte.

Materiaal telescoopsteel

In het assortiment van Carel Lurvink vind je telescoopstelen van verschillende materialen. Hoe sterker het materiaal, hoe meer stabiel de steel als de telescoopsteel is uitgeschoven. Hierbij kunt u kiezen tussen aluminium of kunststof. Aluminium is sterk en heeft een zeer laag gewicht.

Carel Lurvink en Telescoopstelen

Onze telescoopstelen zijn van topkwaliteit. Voor de glazenwassers hebben wij Unger stelen in het assortiment. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van (telescoop)stelen weten wij precies wat belangrijk is in de schoonmaakbranche. Of het nu om borstels, schoonmaakmiddelen, raamwissers, dweilmoppen of schrobbers gaat; wij zijn specialist op het gebied van schoonmaakartikelen en zorgen dat bestellingen snel worden geleverd.

  • Uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het assortiment (telescoop)stelen.
  • Snelle levering en goede service.
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur