Filter

Merk

Kleur

Maat

Toepassing

Materiaal
Eigenschap


Inhoud


Categorie

Schoonmaakemmers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Schoonmaakemmers

Er bestaan verschillende soorten, maten, vormen en kleuren schoonmaakemmers. In ons assortiment bieden wij schoonmaakemmers voor alle schoonmaaktaken.
De schoonmaakemmers zijn van de toongevende merken Numatic, Taski, Unger, Vileda, CaluClean, CaluGuard. CaluDetect en CALU TTS.

Naast ‘gewone’ schoonmaakemmers voor alledaagse schoonmaakklussen bieden wij ook professionele schoonmaakemmers die aan de strenge hygiëne-eisen van de voedselindustrie en zorgsector voldoen. In deze sectors speelt hygiene een essentiële rol. Men wil immers niet dat het voedsel bederft of dat men infecties krijgt in een ziekenhuis. Schoonmaakemmers zijn waterdichte opbergvaten waarin men gemakkelijk vloeistoffen kan vervoeren.

Meestal worden schoonmaakemmers gebruikt voor sopjes uit water met schoonmaakmiddel waarin vervolgens dweilen of lapjes in schoongemaakt worden. Voor een optimaal resultaat is van belang dat het schoonmaakmiddel sopje in de schoonmaakemmer regelmatig vervangen wordt. U wilt immers niet dat u de viezigheid die u net heeft verwijderd weer op een andere plek verspreid. Dit zorgt ook voor een vieze waas. Voor verschillende maten en vormen doeken, dweilen, moppen, zwabbers en bijbehorende frames bieden wij verschillende voormaten schoonmaakemmers. Het is namelijk erg vervelend als uw dweil niet in de schoonmaakemmer past. Verschillende kleuren schoonmaakemmers maken het mogelijk het kleurcoderingssysteem voor hygiënegereedschappen te gebruiken. Zo kunt u eenvoudig schoonmaakemmers voor speciale taken selecteren. Naast schoonmaakemmers vindt u in ons assortiment ook deksels voor schoonmaakemmers en handvaten.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur