Filter

MerkKleur


MaatMateriaal

Eigenschap

Inhoud

Categorie

Schoonmaak stelen en toebehoren

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Het reinigen van vloeren is belangrijk voor een hygiënische omgeving. Het gebruik van stelen is hierbij van belang voor comfortabel en ergonomisch werken. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor al uw schoonmaakstelen. In het assortiment vindt u stelen tussen de 40 en 180 cm.

Ergonomie

Bepaalde stelen binnen het assortiment bevatten een bol aan het uiteinde van het handvat. Deze bol biedt u de mogelijkheid om met een comfortabele handgreep gemakkelijk de mop voort te bewegen. Dankzij de telescoop steel zijn de stelen perfect op de juiste hoogte te brengen wat de ergonomie van de stelen verbeterd.

Steellengte

Wij adviseren de lengte van een telescoopsteel aan te passen aan de gebruiker. Een ideale steellengte is tot de kin. U kunt op onze website makkelijk filteren op de gewenste lengte.

Materiaal

De stelen zijn gemaakt van aluminimum en kunststof. Aluminium stelen zijn goede basisstelen doordat ze lekker licht zijn. Kunststof stelen zijn daarentegen gemakkelijker om schoon te maken na gebruik

In het assortiment van Carel Lurvink kunt u onder andere schoonmaak stelen vinden van CaluClean, Taski, ClearMicro, Jonmaster en Unger. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van (telescoop)stelen weten wij precies wat belangrijk is in de schoonmaakbranche. Of het nu om borstels, schoonmaakmiddelen, raamwissers, dweilmoppen of schrobbers gaat; wij zijn specialist op het gebied van schoonmaakartikelen en zorgen dat bestellingen snel worden geleverd.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur