Filter

Merk
KleurMaatToepassing

MateriaalEigenschap

Gebruiksfreqentie


Categorie

Vloerpads

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse vloerpads voor het machinaal reinigen van vloeren. Onze vloerpads van toongevende merken als Cleanfix, Numatic, Taski, Vileda, CaluClean en 3M zijn van zeer hoge kwaliteit wat zorgt voor een lange levensduur en betere resultaten. Bovendien kunt u vaak beide zeiden van de schuurpad gebruiken waardoor u langer plezier heeft van uw schuurpad.

Of u nou op zoek bent naar een pad voor een schrobmachine, boenmachine of woodboy; in het uitgebreide assortiment van Carel Lurvink vindt u zeker een goede pad voor elke soort vloeronderhoud. Een vloerpad is een soort schuurpad. Er zijn verschillende soorten schuurpads voor verschillende type ondergronden. De hardheid van de schuurpads verschillen en bepalen of de schuurpad meer geschikt is voor het reinigen, strippen of polijsten van vloeren. Vaak geven verschillende kleuren van de pads verschillende hardheden aan.

Welke pad kiest u?

Uiteraard moet u bij het selecteren van de juiste pad ook nog andere dingen in de gaten houden. U moet goed overwegen voor welk type vloer en type vervuiling de vloerpad geschikt moet zijn. Niet te vergeten is ook de juiste maat en vorm die geschikt is voor uw machine. In ons assortiment bieden wij pads van 5 inch tot 27 inch. Pads kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. In ons assortiment bieden wij pads uit melamine, microvezel, nylon, polyester, roestvrijstaal, staal en wol. Elk materiaal heeft weer zijn eigen voor en nadelen. Mocht u twijfelen of het niet zeker weten welke kleur of hardheid pad u nodig heeft; onze adviseurs staan voor u klaar. U kunt gerust contact opnemen met onze afdeling sales support via 053 - 4344343.

Kleurencodering die vaak wordt toegepast bij doodlebugs en vloerpads:

Witte vloerpads: Voor het inpoetsen van vloerolie, polijsten en opwrijven van was op vloeren, polijsten van linoleum en natuursteen vloeren en poeder polijsten van marmer.
Rode vloerpads: Voor het strippen van waslagen en licht schrobben van vloeren.
Beige vloerpads: Voor het in- en uitboenen van was op houten en linoleumvloeren, het polijsten van droge, schone vloeren en het opboen van was op leisteen.
Bruine vloerpads: Voor het verwijderen van was- en impregneerlagen op harde vloeren.
Groene vloerpads: Voor het schrobben van vloeren en voor het verwijderen van zeer hardnekkig vuil en oude waslagen.
Blauwe vloerpads: Voor het inboenen van was en olie en het opschuren van was op vloeren en geoliede houten vloeren.
Zwarte vloerpads: Voor het opschuren van gelakte parketvloeren voordat een nieuwe laag wordt aangebracht en het verwijderen van aangekoekt vuil en hardnekkige oude waslagen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur