Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

MerkKleur

MaatToepassing
Materiaal
Eigenschap

Gebruiksfreqentie

Categorie

Vloerwisdoeken

Vloerwisdoeken

Met de professionele vloerwisdoeken van Taski en CaluClean uit het assortiment van Carel Lurvink heeft u de vloer zo weer schoon en krijgt de vloer weer zijn glans terug. Stofzuigen is vaak niet genoeg. Vloerwisdoeken zijn perfect voor het opnemen van klein vuil doordat vloerwisdoeken wat vettig zijn. Een bijkomend voordeel van de vettige laag op vloerwisdoeken is dat het vet zorgt voor een extra glanzende vloer. Het assortiment van Carel Lurvink biedt vloerwisdoeken voor verschillende soorten vloeren. Zo bieden wij vloerwisdoeken voor houten vloeren, kunststof vloeren, sportvloeren en stenen vloeren. Elke vloer benodigd andere verzorging. De verschillende vloerwisdoeken zijn gemaakt van andere (verhoudingen van) materialen. Er bestaan ook statische vloerwisdoeken, vochtige vloerwisdoeken, geïmpregneerde vloerwisdoeken, kleefdoeken en vloerwisdoeken speciaal voor het verwijderen van stof (stofwisdoeken). 

Vloertrekkers & Vikan handtrekkers en vloertrekkers

Vloertrekkers hebben diverse toepassingen. U kunt niet alleen een vloertrekker gebruiken om een vloer mee droog te trekken; u kunt een vloertrekker ook gebruiken in plaats van een stofzuiger of bezem om losliggend vuil bij elkaar te vegen. Het voordeel van het gebruiken van een vloertrekker bij het opvegen van vuil is dat het een stuk hygiënischer is. Aan een vloertrekker blijft veel minder vuil achter dan bij een bezem dat bij het volgende gebruik weer verspreid wordt. Bovendien blijft er ook minder vuil achter op de vloer en kan een vloertrekker gemakkelijk gereinigd worden in een sopje. Hygiëne is bijvoorbeeld erg belangrijk in de voedingsmiddelenindustrie of in ziekenhuizen. Daarom worden vloertrekkers in deze branches veel gebruikt. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u verschillende soorten, maten en kleuren vloertrekkers en stelen. De vloertrekkers die wij aanbieden zijn van toongevende merken zoals Vikan (zie vikan handtrekkers en vloertrekkers), Linea, Taski, Unger en Diversy. Bovendien zijn de vloertrekkers gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze van goede kwaliteit zijn en lang mee gaan. In ons assortiment bieden wij vloertrekkers met een breedte van 35 cm tot en met 90 cm. Hoe breed uw vloertrekker moet zijn is afhankelijk van de klus waarvoor u hem wilt gebruiken. Het materiaal van vloertrekkers kan ook verschillen. In ons assortiment vloertrekkers vindt u vloertrekkers gemaakt van kunststof en metaal. Metalen vloertrekkers zijn iets stabieler waardoor ze langer meegaan. Bovendien bieden wij vloertrekkers met dubbele strip zodat u minder kracht hoeft te zetten tijdens het schoonmaken. Na verloop van de tijd worden de rubbers droog en gaan ze scheuren. Het schoonmaken is daardoor minder efficiënt en hygiënisch. Mocht uw rubber aan vervanging toe zijn, bieden wij diverse vervangrubbers.

Het verschil tussen handtrekkers en vloertrekkers is dat men aan een vloertrekker zelf een steel kunt bevestigen. Zo kunt u zelf een steel gebruiken die bij uw lengte past en kan rugpijn vermeden worden. Een handtrekker beschikt alleen over een handvat en wordt daarom gebruikt voor kleinere klusjes zoals het droogtrekken van ramen. 

Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Taski Stofwisdoeken Art: 7515471
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur