Carel Lurvink

Filter

Merk


Kleur


Materiaal

Eigenschap

Anti-slipmaterialen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Anti-slipmaterialen

Er gebeuren elk jaar duizenden ongelukken doordat mensen uitglijden of struikelen op de werkplaats. Het zijn zelfs de meest voorkomende oorzaken van ongelukken die op de werkvloer gebeuren. Veel van deze ongelukken zouden voorkomen kunnen worden door het gebruik van anti-slipmaterialen. Bent u op zoek naar goede anti-slipmaterialen? In ons assortiment bieden wij hoogwaardige anti-sliptapes van de merken Brady en 3M. 3M is een wereldwijd opererend technologieconcern dat actief is op de markten voor kantoor en consument, electronica, gezondheidszorg, industrie en veiligheid, bescherming en communicatie; en Brady is een toongevend bedrijf op het gebied van labeling en identificatie.
 
Het feit dat anti-slipmaterialen de kans op ongelukken vermindert is niet alleen positief voor de gezondheid van de werknemers; er worden ook heel wat verzekeringskosten gespaard en de reputatie van het bedrijf gaat niet naar beneden.

Risicogebieden

Plaatsen op de werkvloer die een risico vormen voor uitglijden zijn bijvoorbeeld trappenhuizen, ladders, hellingen, gangpaden, keukens, douches, kleedkamers, etc. Dit komt doordat deze oppervlakken vaak nat of vettig kunnen worden. Door gestructureerd anti-sliptape te plakken heeft men beter grip op een gladde vloer en glijdt men minder snel uit. 

Verschillende soorten anti-slipmaterialen

Anti-slipmaterialen zijn dus handig in heel veel verschillende branches. Er bestaan echter wel verschillen in de anti-slip eigenschappen (het type grid) en voor welke ondergrond ze het meest geschikt zijn. Het is namelijk een verschil of men anti-slipmaterialen wilt gebruiken voor oppervlakken waar een paar mensen met schoenen overheen lopen, waar mensen op blote voeten overheen lopen of waar veel vrachtwagens en ander zwaar verkeer overheen rijdt. Er bestaat ook flexibeler anti-sliptape speciaal voor oneven oppervlakken zoals bijvoorbeeld trappen, ladders, etc.
 
Goed anti-sliptape heeft de volgende eigenschappen:
-       Biedt anti-slip in droge, natte en vettige omstandigheden.
-       Één zelf plakkende kant
-       Blijft netjes plakken aan droge oppervlakken zonder op te rollen, te scheuren of te kreukelen.
-       Blijft over een lange periode plakken en behoud zijn anti-slip eigenschappen.
-       Mag niet te dik zijn zodat wielen er gemakkelijk overheen kunnen rollen en niemand over de anti-slip tape kan struikelen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur