Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur


Materiaal


Voetveegborstels en walzen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Met een voetveegborstel houdt u vuil en viezigheden buiten de deur. Ideaal voor het reinigen van uw schoenen na een modderige wandeling in het bos, na het hardlopen of voetballen of nadat u in de tuin gewerkt heeft. Een voetveegborstel verwijderd namelijk niet alleen de onderzijde van uw schoenen maar ook de zijkant. Modder of zand blijft namelijk meestal ook aan de zijkant van uw schoenen, klompen of laarzen plakken en wordt door gewone borstelmatten niet verwijderd.

 

Er zijn heel wat verschillende modellen voetveegborstels. De meeste voetveegborstels bestaan uit 3 bezemborstels: één die de onderkant schoonmaakt en twee aan de zijkant. Belangrijk hierbij is dat de voetveegborstel voorzien is van antislip aan de onderkant zodat hij stevig op de grond blijft staan tijdens het gebruik. Afhankelijk van het model is het ook mogelijk versleten borstels te vervangen zodat het vuil weer zo goed mogelijk verwijderd wordt.

 

Een alternatief is een voetveegframe met borstelwals. Dit is een ronde borstel die zelf niet draait en vooral gebruikt wordt om bijvoorbeeld voetbal- of hockeyschoenen schoon te maken. Het nadeel van een voetveegframe met borstelwals is dat het vuil vaak omhoog spettert tijdens het reinigen van de schoenen en de zijkanten van de schoenen slechter schoongemaakt worden. het voordeel is dat de borstelwals eenvoudig vervangen kan worden als hij versleten is.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur