Carel Lurvink

Filter

MerkKleur


Materiaal

Eigenschap


Inhoud
MVO keur

Categorie

Afvalzakhouders

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Afvalzakhouder

Een afvalzakhouder (ook wel afvalzakstandaard, vuilniszakhouder of wandzakhouder genoemd) is als ware een simpele prullenbak zonder wand en binnenemmer. De vuilniszak wordt gewoon in een frame gehangen. De meeste vuilniszakhouders zijn mobiel. Een uitzondering is een wandzakhouder want die wordt aan de wand bevestigd. In ons assortiment vindt u vuilniszakhouders en wandhouders met of zonder deksel, voor grote en kleine vuilniszakken en vuilniszakhouders die ruimte hebben voor meerdere vuilniszakken zodat u eenvoudig afval kunt scheiden.

Wilt u een vuilniszakhouder aanschaffen? 

Een afvalzakhouder is de oplossing voor een plaats waar veel afval geproduceerd wordt. Ideaal dus voor bijvoorbeeld gemeenten, restaurant en grote bedrijven. Vooral ook omdat vuilniszakhouders weinig ruimte innemen. Als er veel afval geproduceerd wordt raken de vuilniszakken snel vol waardoor ze om de haverklap geleegd moeten worden. Grotere vuilniszakken zijn dan een stuk handiger doordat er simpelweg meer afval in past. Echter passen in de meeste vuilnisbakken niet zulke grote afvalzakken. Bovendien kost het vervangen van de vuilniszak bij de meeste vuilnisbakken relatief veel moeite. Afvalzakhouders zijn geschikt voor zowel grote als kleinere vuilniszakken doordat de zak gewoon in de houder hangt. Het enige wat bepaald welke vuilniszakken in de vuilniszakhouder past is de grote en vorm van de frame waar de vuilniszak in gehangen wordt. Wilt u afval scheiden? Ga dan voor een vuilniszakhouder die ruimte heeft voor meerdere vuilniszakken en eventueel verschillende gekleurde deksels zodat het duidelijk is welk afval in welke zak gegooid moet worden.

Mobiele afvalzakhouders

Nog een goede eigenschap van de meeste afvalzakhouders is dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn en weinig ruimte innemen. Hierdoor kunt u de afvalzak eenvoudig meenemen naar de plaats waar u hem nodig heeft. Een vuilniszak in een vuilniszakhouder is veel makkelijker dan een losse vuilniszak doordat de opening door de houder opengehouden wordt. Zo kunt u beide handen gebruiken tijdens uw werkzaamheden en hoeft u niet meer omstandig met een hand de zak open te houden en met de andere hand het afval erin proberen te krijgen. Bovendien valt het afval er ook niet weer zo snel uit als u bijvoorbeeld de zak op de grond neerzet.

In het assortiment van Carel Lurvink komt u diverse afvalzakhouders tegen. Ze zijn te verkrijgen gemaakt van kunststof, metaal, staal of RVS. Bent u opzoek naar andere afvalbakken, zoals vlamdovende afvalbakken, afvalscheidingsbakken of pedaalemmers? Bekijk ons assortiment.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur