Filter

Merk

KleurEigenschap
Inhoud


MVO keur


GeurType systeemdispenser

Categorie

Verzorgende cremes

Nieuw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Verzorgende crèmes

 

In de industrie en gezondheidszorg kan men snel last krijgen van een droge of beschadigde huid. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment professionele huidverzorgende crèmes van hoge kwaliteit. De huidverzorgende crèmes zijn onder andere van Deb Stoko, Gojo, Lapé, Soft Care, Stoko en Diversey.

 

Verzorgende crèmes beschermen niet alleen de huid maar zorgen er ook voor dat de huid geen vocht verliest en verbeteren de elasticiteit van de huid. In de industrie is het nog eens extra belangrijk dat de huid beschermd tijdens werkzaamheden. Zo kan een verzorgende crème bijvoorbeeld beschermen tegen diverse verontreinigende en irriterende stoffen. Bent u op zoek naar een puur beschermende crème? Neem dan een kijkje in ons assortiment beschermende crèmes.

 

Verzorgende crèmes voor de voedingsindustrie

Producten die gebruikt worden in de voedingssector moeten aan speciale eisen voldoen. Men wil echter dat ons voedsel in een hygiënische omgeving geproduceerd wordt. De meeste verzorgende crèmes die ongeparfumeerd zijn end us geen geur- en kleurstoffen bevatten zijn geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.

 

Of u nou hydraterende-, herstellende, intensieve-, lichte- normale- verzorgende crème zoekt voor de handen of voeten; bij Carel Lurvink bent u op de juiste plaats. Weet u niet goed welke crème bij uw werkzaamheden passen? Onze specialisten staan voor u klaar.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur