Filter

Merk

KleurEigenschap
Inhoud


MVO keur

Reinigende cremes

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Reinigende crèmes

 

In de industrie of in de gezondheidszorg kan men snel last krijgen van een droge of beschadigde huid. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment professionele reinigende crèmes of handreinigers van het merk Deb Stoko. De twee bedrijven Deb en Stoko hebben zich samengevoegd en hebben nu het grootste assortiment professionele skin Care-producten ter wereld. Ze willen samen wereldwijd op een milieubewuste manier voor een betere gezondheid en veiligheid zorgen. Hun producten worden constant geïnnoveerd om de beste producten te kunnen leveren. De reinigende crèmes van Deb Stoko kunnen onder worden verdeeld in geparfumeerd en ongeparfumeerd. Daarnaast bieden zij ook een crème met korrel aan.

 

Reinigingsgraad van handreinigers

Reinigende crèmes worden ook wel gewoon handreinigers genoemd. Handreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor bepaalde werkzaamheden en verschillende soorten verontreinigingen. Deb Stoko maakt onderscheid in reinigingsgraad (licht, middelmatig, zwaar, superzwaar, extreme/speciaal) en type vervuiling.

 

Specialistische handreinigers

Uiteraard bestaan er verschillende typen reinigende crèmes die elk werken op een andere soort verontreiniging. Zo kunnen ze werken op (1) algemene vervuiling, (2) lichte industriële vervuiling, synthetische en op petroleum gebaseerde oliën, vetten en smeermiddelen, (3) plantaardige oliën en dierlijke vetten, (4) modder en/of (5) teer, roet, bitumen, grafiet en metaalstof.

 

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur