Filter

Merk
Kleur


Maat

MateriaalStelenTelescoopsteel

Heeft u ook altijd moeite met het schoonmaken van hoge ramen, rolluiken of zonnepanelen? Met een telescoopsteel kunt u efficiënt en veilig van de grond werken. Zo heeft u helemaal geen gevaarlijke ladders meer nodig. Telescoopstelen kunnen natuurlijk ook gewoon gebruikt worden als telescoop borstel. Met een telescoop borstel heeft u de vloer gereinigd  met minimale krachtinspanning en zonder rugklachten. 

De multifunctionele telescoopsteel

Raamwissers, inwassers, borstels, stoffers en andere accessoires zijn gemakkelijk aan onze stabiele en lichte telescoopstelen van hoge kwaliteit te bevestigen. Om het gebruikersgemak nog meer te verhogen is een uitschuifbare telescoopsteel aan te raden. U kunt de lengte van een uitschuifbare telescoopsteel naar keuze aanpassen met behulp van efficiënte quicklock-sluitingen. Dit brengt veel voordelen met zich mee zoals ruimtebesparing, efficiëntie, veiligheid, tijdsbesparing en natuurlijk ook geldbesparing. Een telescoopsteel is namelijk niet alleen makkelijk en efficiënt in gebruik maar kunt u ook nog eens lang gebruiken. Een goede telescoopsteel is dus een duurzame investering. 

Steellengte

Wij adviseren de lengte van een telescoopsteel aan te passen aan de gebruiker. Een ideale steellengte is tot de kin. U kunt op onze website makkelijk filteren op de gewenste lengte.

Telescoopsteel met waterdoorvoer

Heeft u een steel of telescoopsteel met waterdoorvoer nodig? Deze telescoopstelen kunt u ook vinden bij Carel Lurvink. U kunt kiezen uit telescoopstelen met een slangpilaar aansluiting, gardena aansluiting of een 1/2” nippel voor snelkoppeling.

Materiaal telescoopsteel

In het assortiment van Carel Lurvink vind je telescoopstelen van verschillende materialen. Hoe sterker het materiaal, hoe meer stabiel de steel als de telescoopsteel is uitgeschoven.

Aluminium stelen zijn goede basis stelen en zijn te gebruiken met verschillende soorten borstels.  Een bijkomend voordeel is dat ze lekker licht zijn.
Kunststof stelen: doordat vuil niet in randjes kan achterblijven is het reinigen van een telescoopsteel uit kunststof is erg eenvoudig. Deze stelen zijn goedgekeurd voor gebruik in de voedselindustrie.
Houten stelen: een goede goedkope telescoopsteel.

Carel Lurvink en Telescoopstelen

Onze telescoopstelen zijn van topkwaliteit. Wij hebben telescoopstelen van Taski, Unger, Vikan, Vileda, CaluClean en Clearmicro. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van (telescoop)stelen weten wij precies wat belangrijk is in de schoonmaakbranche. Of het nu om borstels, schoonmaakmiddelen, raamwissers, dweilmoppen of schrobbers gaat; wij zijn specialist op het gebied van schoonmaakartikelen en zorgen dat bestellingen snel worden geleverd. 
· Uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het assortiment (telescoop)stelen.
· Snelle levering en goede service.
· Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.
· Carel Lurvink onderscheidt zich met passessies (vanaf 20 personen) op locatie waardoor de werknemers niet op pad hoeven voor nieuwe schoenen.

excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis