Filter

MerkModel
MaatMateriaal

Eigenschap


Categorie

Trappen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Trappen

Carel Lurvink biedt een ruim assortiment trappen; verschillende soorten en hoogtes. Een trap geeft net even de extra lengte die men soms nodig heeft. Maakt niet uit of men ergens niet bij komt omdat iets te hoog in een kast ligt, een lamp opgehangen moet worden of een andere reperatie op hoogte uitgevoerd moet worden; een trap biedt een goede oplossing. Zonder een stevige trap kunnen veel van deze klusjes leiden tot ernstige ongelukken. Vaak wordt er dan namelijk naar rare gevaarlijke constructen van gestapelde tafels, stoelen, kasten of andere voorwerpen gegrepen wat natuurlijk niet erg veilig is.

Stevige, stabiele en robuuste trappen

Alle trappen moeten stevig, stabiel en robuust zijn. De trappen die wij bieden zijn toongevende merken als Altrex, Dirks en Hailo. Deze merken staan bekend om hun kwalitatieve trappen en ladders voor professioneel en particulier gebruik. Ten eerste heeft men voor een stevige trap, naast een slim ontwerp, hoogwaardige materialen nodig. Daarom zijn de trappen in ons assortiment gemaakt van stevige materialen als aluminium en kunststof. Bovendien kunt u ongecoate en gecoate trappen vinden. Een coat heeft een vuilafstotende werking en voorkomt corrosie van aluminium. Ten tweede is een veilige trap voorzien van anti-slip ribbels op de traptreden zodat men goede grip heeft als men op de trap staat. Ten derde moet een trap spreidbeveiliging hebben. Voor extra zekerheid en veiligheid kunt u onder de trap een anti-slip mat leggen zodat de trap niet zomaar kan wegglijden als u erop staat.

Welke trap?

Erbestaan er verschillende trappen die ook nog eens verschillen in aantal treden en verschillende werkhoogtes hebben. De geschikte trap is afhankelijk van de taak.

Bordestrap of enkel oploopbare trap
Heeft u een trap nodig met een groot werkplateau omdat u meestal op het hoogste level werkt? Deze trappen worden meestal bordestrap genoemd en bij deze trappen moet u erop letten dat de trap voorzien is van een goede veiligheidsbeugel. Soms heeft een veiligheidsbeugel ook een geïntegreerde emmerhaak waardoor u niet steeds de trap op en af moet en dus veiliger en efficiënter kunt werken. 

Dubbele trap
Bij een dubbele trap kan men aan beide kanten oplopen. Het voordeel van een dubbele trap ten opzichte van een enkele oploopbare trap is dat dubbel oploopbare trappen meestal eenvoudiger te vervoeren zijn doordat ze vaak niet over een veiligheidsbeugel beschikken. Als ze wel beschikken over een leuning beschikken kan die er eenvoudig afgehaald worden. Uiteraard is het bij veel klusjes ook voordelig dat men de trap van beide kanten op kan lopen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur