Filters

Wisselrol

64 producten

18 cm
25 cm
40 cm
50 cm
70 cm
11mm
5mm
7 cm
12 cm
18 cm
21 cm
25 cm
40 cm
50 cm
70 cm
14mm
18mm
18mm in folie
14mm in folie
10 cm
15 cm
18mm

Wisselrol

Wanneer u een groot oppervlak moet verven, is een verfroller erg handig. Een wisselrol is bovendien al helemaal handig. Deze zijn geschikt om op een verfrolbeugel te plaatsen en kunnen eenvoudig vervangen worden, zonder dat u ook een nieuwe beugel moet aanschaffen. Dat scheelt in kosten. Ook zijn uw schilderbenodigdheden efficiënter op te slaan, doordat ze minder ruimte in beslag nemen. De kwaliteit van een wisselrol is van belang. Zonder een goede verfroller is het verven van kozijnen, muren en deuren veel tijdrovender. Door professionele wisselrollers te gebruiken, voorkomt u bovendien zichtbare strepen, losse haren en pluizen in uw schilderwerk. Deze verfrollers nemen namelijk minder pluizen en de verf juist beter op, en geven de verf weer gelijkmatiger af. Het is dus een goed idee om in een goede wisselroller te investeren.

Verven wordt een stuk eenvoudiger wanneer u over het juiste gereedschap en de juiste tips beschikt. Daarvoor is Carel Lurvink er. Met onze kwalitatieve en professionele verfrollers was verven nog nooit zo makkelijk. Bij Carel Lurvink vindt u naast wisselrollers ook diverse andere verfbenodigdheden voor een optimaal resultaat.

Kwalitatieve wisselrollers van Carel Lurvink

Een goede roller is van groot belang voor een goed eindresultaat. Met ons eigen premium A+ merk CaluPaint kunnen wij u de beste kwaliteit en het ideale gebruiksgemak garanderen voor een betaalbare prijs. Niet alleen bij rollers, maar ook bij de CaluPaint kwasten en CaluPaint (telecoop)stelen. Meer over CaluPaint vindt u op de merkpagina.

Wij bieden verscheidene wisselrollers, maar ze bevatten allemaal de volgende eigenschappen om kwaliteit en gebruiksgemak te garanderen. Onze CaluPaint rollers: - hebben opgeschoren zijkanten, zodat er geen rolbanen ontstaan; - zijn leverbaar in diverse lengtes en poolhoogtes waardoor u kunt spelen met de opname en afgifte voor elk gewenst resultaat. Zo zorgen wisselrollers met een diameter van 55 mm voor een betere prestatie, doordat de roller meer volume opneemt. Hiermee wordt de kans op spatten aanzienlijk verkleind, omdat de roller door de grotere diameter rustiger rolt; - worden staand of los verpakt om transportschade te voorkomen; - kunnen ook in kleinverpakking aangeleverd worden, ideaal voor uitgifte of om mee te nemen op de werkvloer.

Uitgebreid assortiment voor elke situatie

De CaluPaint microvezelrol is bijvoorbeeld pluisarm en wordt daarom veel gebruikt voor het aanbrengen van toplagen. Microvezel, gemaakt van polyestervezel, heeft een bijzonder grote verfopname en afgifte. Met dit type wisselrol wordt de lak zeer gelijkmatig en zonder zichtbare strepen verwerkt en zijn er geen aanzetpunten zichtbaar. Een wisselrol van microvezel is ontwikkeld voor de nieuwe generatie verven en lakken. Het is oplosmiddelbestendig en daarmee uitermate geschikt voor dunvloeibare vloeistoffen, zoals acrylverven, beitsen, voorstrijkmiddelen en watergedragen lakken of verven. Deze wisselrol is, net als onze andere verfrollers, leverbaar in diverse lengtes en poolhoogtes.

In het assortiment vindt u daarnaast wisselrollers die gemaakt zijn van bijvoorbeeld Magic Vilt, Profi-Mix of velours. Per type wisselrol vindt u de eigenschappen, toepassing, voordelen en technische gegevens, zodat u precies weet welke rol voor uw situatie de juiste is. In vele gevallen vindt u zelfs een nog specifieker productblad of legenda terug. Bekijk daarom de productpagina’s en schaf zo de perfecte, kwalitatieve en gebruiksvriendelijke wisselrol voor u aan.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren