Filter

Merk

Kleur
MateriaalCategorie

Glassnijders en glasreinigers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Glassnijders en glasreinigers

Het zetten of reinigen van glas begint bij goed gereedschap. Daarom bieden we u een ruim assortiment glasgereedschap van uitstekende kwaliteit. Met de glassnijders en glasreinigers van Carel Lurvink bent u verzekert van comfortabel en goed glasgereedschap.

Glassnijders

Bij het vakkundig snijden en op maat maken van glas is een professionele glassnijder onmisbaar. Met een glassnijder bent u in staat om glas netjes en nauwkeurig te snijden. Door met de glassnijder over het glas te bewegen, maakt u met het wieltje een kras in het glas. Daarna kunt u het glas breken op de plek van de kras. Het maakt niet uit in welke vorm u het glas wilt snijden. Met de glassnijders van Carel Lurvink maakt u zowel kaarsrechte lijnen als mooie ronde vormen. Voor een optimaal snijresultaat is belangrijk om het wieltje van de glassnijder goed te oliën en het glas goed schoon te maken met bijvoorbeeld wasbenzine. Tijdens het snijden kan het stuk glas soms erg warm worden. Door regelmatig wat terpentine op de glassnijder aan te brengen, koelt u de glassnijder goed af. Daarnaast zorgt de terpentine ervoor dat het snijden makkelijker gaat. Ook als het te bewerken glas wat dikker is, is het raadzaam om wat terpentine aan te brengen op uw glassnijder.

Glasreinigers

Een glasreiniger is een scherp mesje waarmee u eenvoudig hardnekkig vuil van een raam of een stuk glas kunt schrapen. Ook het verwijderen van verf-, lijm- of kitresten, uiteraard zonder het glas te beschadigen, vormt met de glasreinigers van Carel Lurvink geen enkel probleem. Met dit praktische schildershulpmiddel krijgt u ieder glas weer helemaal schoon. Afhankelijk van het type glasreiniger schuift u het mesje uit de houder of verwijdert u de beschermkap voor gebruik. Bij veel glasreinigers worden standaard een aantal reservemesjes meegeleverd, maar deze zijn uiteraard ook los bij ons te bestellen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur