Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

MerkKleur
Maat

Materiaal


Eigenschap


VeiligheidsklasseCategorie

Arm en polsbescherming

Arm- en polsbescherming

Bij een goede bescherming hoort niet alleen het beschermen van de ogen en handen; ook arm- en polsbescherming is belangrijk. Vooral tijdens het lassen, het werken met messen en als u omgaat met metalen of glazen platen of andere scherpe voorwerpen wordt arm- en polsbescherming aangeraden. Denk bijvoorbeeld aan uitbenen, versnijden, het verwerken van vis, vis fileren, maaltijden bereiden of de verwerking van fruit en groenten. Door de armen goed te bescherming kunt u verwondingen door hitte en snijden voorkomen. U kunt uw armen en/of polsen beschermen door bijvoorbeeld veiligheidshandschoenen te dragen die een lang manchet hebben. Uiteraard moeten de handschoenen en manchetten gemaakt zijn van snijbestendig materiaal. Er bestaan ook zo genoemde “sleeves”. Dit zijn armbeschermers die vaak voorzien zijn van een duimgat zodat ze goed blijven zitten en dus de armen en polsen goed beschermen.
 
In ons assortiment arm- en polsbescherming bieden wij diverse sleeves (armbeschermers) en polsbeschermers. U kunt kiezen uit diverse soorten arm- en polsbescherming. De mate van bescherming en het materiaal van arm- en polsbescherming verschillen onderling. Carel Lurvink biedt sleeves of armbeschermers van de toongevende merken Marigold, Portwest en Ansell. Deze merken zijn een groot voorbeeld op het gebied van bescherming. Onze armbeschermers en polsbeschermers gemaakt van snijbestendig materiaal of kevlar. Bovendien zijn sommige armbeschermers gemaakt van een dubbele laag en andere van een enkele laag kevlar of Dyneema. Uiteraard is het zo dat meerdere lagen betere bescherming bieden. In ons assortiment vindt u arm- en polsbescherming die voldoen aan de veiligheidsklassen EN388, EN407 en ook armbescherming die geschikt zijn voor in de voedingsindustrie. Als u met hitte werkt moet u bij de aanschaf van armbescherming niet vergeten ook op de hittebestendigheid van de armbeschermers te letten.
 
Heeft u vragen of heeft u advies nodig over arm- en polsbescherming of andere beschermingsmiddelen? Onze adviseurs helpen u graag. Neem contact op via 053 – 434 4343.

Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur