Filter

Merk


Eigenschap

Categorie

Otoplastieken

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Otoplastieken

Als u langdurig wordt blootgesteld aan hard geluid, maakt u een grote kans op blijvende gehoorbeschadiging. Lawaaidoofheid staat in veel landen in de top 3 van beroepsziekten. In veel organisaties wordt daarom gewerkt met otoplastieken, op maat gemaakte gehoorbescherming. In ons service center in Enschede kunt u otoplastieken aan laten meten. Heeft u meerdere collega’s die gehoorbescherming nodig hebben? Wij kunnen ook bij uw organisatie langskomen om otoplastieken aan te meten.

 

Verschil tussen universele oordoppen en otoplastieken

Otoplastieken worden voor elke gebruiker op maat gemaakt, daarom is geen enkel paar hetzelfde. De gehoorgang wordt geheel afgesloten, terwijl gewone oordoppen een universele uitvoering hebben die zich vanzelf vormt naar de gehoorgang. Otoplastieken beschermen het gehoor daardoor beter. Het schadelijke lawaai wordt gegarandeerd geneutraliseerd. Daarnaast is het draagcomfort hoger en kunnen mensen toch blijven communiceren. Otoplastieken gaan een lange(re) tijd mee, ongeveer twee tot drie jaar.

 

Aanmeten van otoplastieken

Op afspraak kunt otoplastieken aanlaten meten bij Carel Lurvink. Onze specialist inspecteert uw oor en maakt een afdruk. Deze afdrukken worden daarna verwerkt tot professionele otoplastieken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en filters. Er kunnen verschillende soorten filters in de op maat gemaakte oordoppen gezet worden. Voor elke situatie is er een passend filter. Zo zijn er filters om uw gehoor te beschermen tegen harde geluiden van bijvoorbeeld machines, terwijl u wel gewoon kunt communiceren en waarschuwingssignalen hoort. Of filters voor muzikanten waardoor het geluid niet wordt vervormd.

 

Meer weten over otoplastieken?

In ons servicecenter in Enschede kunnen onze collega’s u meer vertellen over op maat gemaakte gehoorbescherming. Hoe gaat het aanmeten in zijn werk, wanneer is het aanmeten niet mogelijk en welk soort filter is het meest geschikt voor uw situatie? Op onze webshop vindt u een overzicht van de soorten otoplastieken die wij aanbieden. Meer weten? U kunt voor vragen altijd terecht bij onze collega’s van de afdeling sales support via 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur