Otoplastieken

3 producten

Otoplastieken

Als u langdurig wordt blootgesteld aan hard geluid, maakt u een grote kans op blijvende gehoorbeschadiging. Lawaaidoofheid staat in veel landen in de top 3 van beroepsziekten. In veel organisaties wordt daarom gewerkt met otoplastieken, op maat gemaakte gehoorbescherming. In ons service center in Enschede kunt u otoplastieken aan laten meten. Heeft u meerdere collega’s die gehoorbescherming nodig hebben? Wij kunnen ook bij uw organisatie langskomen om otoplastieken aan te meten.

Verschil tussen universele oordoppen en otoplastieken

Otoplastieken worden voor elke gebruiker op maat gemaakt, daarom is geen enkel paar hetzelfde. De gehoorgang wordt geheel afgesloten, terwijl gewone oordoppen een universele uitvoering hebben die zich vanzelf vormt naar de gehoorgang. Otoplastieken beschermen het gehoor daardoor beter. Het schadelijke lawaai wordt gegarandeerd geneutraliseerd. Daarnaast is het draagcomfort hoger en kunnen mensen toch blijven communiceren. Otoplastieken gaan een lange(re) tijd mee, ongeveer twee tot drie jaar.

Aanmeten van otoplastieken

Op afspraak kunt otoplastieken aanlaten meten bij Carel Lurvink. Onze specialist inspecteert uw oor en maakt een afdruk. Deze afdrukken worden daarna verwerkt tot professionele otoplastieken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en filters. Er kunnen verschillende soorten filters in de op maat gemaakte oordoppen gezet worden. Voor elke situatie is er een passend filter. Zo zijn er filters om uw gehoor te beschermen tegen harde geluiden van bijvoorbeeld machines, terwijl u wel gewoon kunt communiceren en waarschuwingssignalen hoort. Of filters voor muzikanten waardoor het geluid niet wordt vervormd.

Meer weten over otoplastieken?

In ons servicecenter in Enschede kunnen onze collega’s u meer vertellen over op maat gemaakte gehoorbescherming. Hoe gaat het aanmeten in zijn werk, wanneer is het aanmeten niet mogelijk en welk soort filter is het meest geschikt voor uw situatie? Op onze webshop vindt u een overzicht van de soorten otoplastieken die wij aanbieden. Meer weten? U kunt voor vragen altijd terecht bij een van onze specialisten via 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren