Filter

Merk


Kleur

MaatToepassing


MateriaalEigenschap


Categorie

Disposable schorten

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Disposable schorten makkelijk en eenvoudig

In de de voedingsmiddelenindustrie, de zorg en de medische sector staat hygiëne voorop. Daarom moeten diverse veiligheidsmaatregelingen om de hygiëne te handhaven getroffen worden. Disposable kleding of wegwerpkleding wordt daarom veel gebruikt in deze sectoren. Ze helpen niet alleen de hygiëne te handhandhaven door de kans op overdracht van infecties, virussen en bacteriën te verkleinen, disposable kleding beschermt ook tegen risico’s en gevaren zoals chemicaliën en gevaarlijke stoffen die vanuit producten of te verwerken ingrediënten kunnen komen. Het dragen van wegwerpkleding is dus veiliger en hygiënischer.

Carel Lurvink biedt het complete set aan disposable kleding zoals disposable overalls, disposable broeken, disposable bezoekersjassen, disposable mouwovertrekken, disposable hoofddeksels, disposable gelaat, disposable mondmaskers, disposable schoenovertrekken, disposable handschoenen en beschermkledingdispensers. Alle producten in ons assortiment voldoen uiteraard aan de HACCP-normen. De producten van ons eigen Premium A+ merk CaluGuard zijn van top kwaliteit. Wilt u meer informatie over CaluGuard, bekijk onze merkpagina!

Disposable schort

Een disposable schort is een van de meest gebruikte wegwerpkledingstukken. Na het weggooien van uw disposable schort is uw uniform nog steeds schoon. Door het dragen van een disposable schort wordt de kans dat bacteriën voedingsmiddelen besmetten aanzienlijk minder. In de gezondheidszorg wordt door het dragen van een plastic schort de kans op kruisbesmetting verkleind. Als u klaar bent met de patiënt en naar de volgende patiënt gaat, gooit u uw plastic schort gewoon weg en reinigt u uw handen goed met een goede desinfecterende zeep.

Bijpassende disposable kleding

In ons assortiment vindt u tevens een bijpassend overall van CaluGuard (bijvoorbeeld artikelnummer 87370). Een passende combinatie disposable schort en overall draagt bij aan een professionelere uitstraling. Uiteraard biedt het assortiment van Carel Lurvink wegwerpkleding in verschillende kleuren, maten en gemaakt van verschillende materialen voor iedere soort werkzaamheid. Op onze webshop kunt u eenvoudig op merk, materiaal, maat, kleur, eigenschap en de veiligheidsklasse (als dit van toepassing is) filteren zodat u direct ziet welke wegwerpkleding uit ons assortiment aan uw specifieke wensen én aan de wettelijke eisen voldoet.

Toepassingen van een disposable schort:

  • Voedselverwerkende industrie;
  • Polyesterverwerkende industrie;
  • Schilder- en spuitwerkzaamheden;
  • Produktiewerkzaamheden en industrieel onderhoud;
  • Farmaceutische industrie;
  • Cleanrooms;
  • Laboratoria.

Hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste schort voor uw situatie? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur