Filter

MerkKleur
Maat


Materiaal


EigenschapCategorie

Disposable hoofddeksels

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Disposable hoofddeksels

Als u in op uw werkplek met voedsel te maken heeft is hygiëne van uiterst belang. Niet alleen in de voedselindustrie maar bijvoorbeeld ook in laboratoria, in de gezondheidszorg, ziekenhuizen, steriele omgevingen, verzorgingshuizen, tandartspraktijken en horeca moeten er extra hygiëne-maatregelingen getroffen worden. Losse vergroten de kans op kruisbesmettingen aanzienlijk. Uw haren zitten namelijk vol met bacteriën en vervuiling. Wist u dat de gemiddelde persoon 50 tot 150 haren per dag verliest? Een goede oplossingen om te voorkomen dat haar in het eten of op een laboratorium sample belandt zijn haarnetjes. Door het dragen van een (disposable) haarnetje houdt u uw omgeving vrij van uitgevallen haren. Er zijn verschillende soorten hoofddeksels en in verschillende maten en kleuren.  Wat heeft Carel Lurvink te bieden op het gebied van disposable hoofddeksels?

Kleurcodering haarnetjes

Door verschillende kleuren haarnetjes te gebruiken kunt u verschillende kleuren gebruiken voor verschillende afdelingen en blijft alles op de juiste afdeling. De kleurcodering voldoet uiteraard aan de HACCP-wetgeving. De kleuren  die Carel Lurvink aanbiedt zijn: Blauw, Geel, Groen, Oranje, Paars, Rood, Wit en transparant.

Detecteerbare haarnetjes

Carel Lurvink biedt ook detecteerbare haarnetjes. Deze zijn traceerbaar. Mocht een detecteerbaar haarnetje ergens ingevallen zijn, is het gemakkelijk terug te vinden. In de meeste gevallen zijn ze voorzien van een metalen strip waardoor ze detecteerbaar zijn.

Verschillende soorten haarnetjes

Er zijn verschillende modellen. Carel Lurvink biedt disposable hoofddeksels als petten, petten met klep, baretten, mutsen, met mondmasker, capuchons en spuitkappen. Bovendien zijn de hoofddeksels te verkrijgen in verschillende maten en kunt u kiezen verschillende materialen (katoen, non woven, nylon, polyester, polyethyleen, polypropyleen).

Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie

CaluGuard disposable hoofddeksels zijn speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie en voldoen dus aan alle strenge hygiëne-eisen die gelden voor de omgang met voedsel. In onze webshop kunt u gemakkelijk filteren op ‘food’.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur