Filter

Merk
Kleur
Maat
Toepassing

Materiaal
Eigenschap

MVO keur

Model

Veiligheidsklasse


Categorie

Wasvoorschriften

Overalls

Diadora Poly overall Art: 161756BL
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Overalls

Op zoek naar een werkoverall? Carel Lurvink biedt een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige werkkleding; waaronder ook diverse overalls. U heeft keuze uit diverse typen, maten en kleuren overalls voor zowel mannen als vrouwen. Carel Lurvink biedt uitsluitend producten van de beste kwaliteit. De overalls in ons assortiment zijn onder andere van merken die bekend staan op het gebied van bedrijfs- en werkkleding. Denk hierbij aan merken zoals Diadora Utility, Orcon, Portwest en Tricorp.

Waarom een werkoverall?

Een overall wordt over andere kleding gedragen en beschermd de gebruiker (en zijn kleding) dus tegen vuil en schade. De mate en type bescherming is afhankelijk van het type werkoverall. In Nederland wordt een overall ook wel ‘ketelpak’genoemd. Er bestaan verschillende modellen werkoveralls maar bijna alle modellen beschikken over genoeg opbergruimte doordat een overall niet alleen borst- en steekzakken bezit maar ook nog diverse broekzakken aan zowel de voor- en achterkant. Erg praktisch voor spullen die u snel bij de hand moet hebben.

Waarmee moet u rekening houden bij de aanschaf van een werkoverall?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de overall aan alle eisen voldoet die de werkzaamheden met zich meebrengen. Brandweerlieden hebben bijvoorbeeld een overall nodig die bescherming biedt tegen hitte en vuurvonken; bijvoorbeeld een vlamvertragende overall. Werknemers die in de diepvries werken hebben behoefte aan een werkoverall die tegen kou beschermt. Voor werkzaamheden buiten kan een regen overall handig zijn. Om de veiligheid buiten te garanderen raden wij niet alleen een regendichte, maar ook een high-visibility overall aan zodat u goed zichtbaar bent als het begint te schemeren.

Verder biedt Carel Lurvink overalls speciaal voor de voedingsindustrie (Portwest food overall), schilders (Portwest Bolton schilders amerikaans overall), kinderen (Orcon kinder overall Pietertje), diverse basic overalls van katoen/polyester met en zonder mouwen en diverse Amerikaanse overalls die vooral het onderlichaam bedekken.

Verschillende modellen werkoveralls bieden verschillende typen en hoeveelheden opbergmogelijkheden. De werkoverall die het beste bij u past is dus ook afhankelijk van de hoeveelheid opbergruimte die u nodig heeft. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur