Filters
Merk

Tricorp polo

24 producten

Active filters
Tricorp Poloshirt rood maat XS
Tricorp Poloshirt rood maat XS
Tricorp Poloshirt rood maat XS
Tricorp Poloshirt rood maat XS
Rood
Koningsblauw
Inktblauw
Grijs
Blauw
Zwart
Wit
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL

Polo’s van Tricorp zijn stijlvol, duurzaam en comfortabel

Werkkleding voor dagelijks gebruik en een verzorgde uitstraling

De Tricorp polo’s zijn de ideale keuze als u op zoek bent naar stijlvolle, duurzame en comfortabele kleding voor dagelijks gebruik. De polo's zijn verkrijgbaar in een breed assortiment aan maten, kleuren en stijlen, waardoor er voor u altijd een polo is die voldoet aan uw wensen en smaak. Door te kiezen voor een Tricorp polo kunt u er zeker van zijn dat u kleding heeft van hoge kwaliteit die lang meegaat.
Een van de voordelen van Tricorp polo's is het comfort. De polo's zijn ontworpen met het oog op bewegingsvrijheid en comfort, zodat u zich vrij kunt bewegen, zonder belemmeringen. De gebruikte stoffen zijn ademend en voelen prettig aan op de huid, waardoor u de hele dag door koel en droog blijft. De polo's zijn perfect voor zowel formele als informele gelegenheden en geven u een verzorgde uitstraling.
De Tricorp polo's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kleding snel slijt en vervangen moet worden, wat kosten bespaart op de lange termijn. Bovendien blijft de polo er professioneel en verzorgd uitzien, zelfs na vele wasbeurten.