Filter

Merk


Model

Collectie
KleurMaat

ToepassingMateriaal
Eigenschap

MVO keurCategorie

Wasvoorschriften
T-shirts

Tricorp T-shirt bicolor naden Art: 102006KBDBXS
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp casual t-shirt Art: 101017RXS
( p. st.)
excl. btw

T-shirts

De werkkleding van een bedrijf heeft een grote invloed op de uitstraling en professionaliteit van een bedrijf. Bovendien moet de werkkleding passen bij de werkzaamheden die in het bedrijf uitgevoerd worden. Men kan bijvoorbeeld voor uniformiteit in een team of organisatie zorgen met bedrijfskleding. Zo kunt u bijvoorbeeld unieke T-shirt werkkleding bestellen voor uw team. Tevens is het mogelijk het logo van uw bedrijf op een T-shirt te drukken. De meeste T-shirt werkkleding collecties hebben ook de kleuren van de T-shirts op elkaar afgestemd zodat men een herkenbare lijn kan samenstellen voor verschillende werkzaamheden binnen een organisatie. Door op elk T-shirt een logo, een slogan of een ander eigen ontwerp te drukken is er als nog uniformiteit binnen het gehele bedrijf.

Duurzame  en faire T-shirts als werkkleding

Carel Lurvink vindt het milieu erg belangrijk. Daarom bieden wij duurzame werkkleding; zo ook T-shirts. Bij de productie van duurzame T-shirts is aandacht besteed aan de productie, de gebruikte materialen en een lange kwaliteitsgarantie. Circulaire T-shirt werkkleding is zo geproduceerd dat geen eindige grondstofvoorraden uitgeput worden en dat alle reststoffen volledig opnieuw ingezet kunnen worden (recycling). De circulaire economie voorkomt dat grondstofvoorraden uitgeput worden en na gebruik als onbruikbaar afval in het milieu terecht komen. In ons assortiment kunt u ook makkelijk filteren op “circulair”. Naast minimale belasting voor het milieu is het uiteraard belangrijk dat de T-shirts op een eerlijke manier geproduceerd worden onder goede arbeidsomstandigheden. De Fair Wear Foundation (FWF) werkt samen met de kledingindustrie en streeft naar betere arbeidsomstandigheden. De werkkleding T-shirts met “Fair Wear” MVO keurmerk zijn dus onder ‘faire’ arbeidsomstandigheden geproduceerd.

Verschillende modellen T-shirt

Ieder mens is uniek. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat de bedrijfskleding bij een bepaalde persoon en/of bedrijf past. In ons assortiment bedrijfskleding T-shirts bieden diverse T-shirts van toongevende merken op het gebied van werkkleding zoals A-code, Diadora Utility, Orcon, Portwest, ROM88 en Tricorp. De T-shirts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bij Carel Lurvink bent u op de goede plaats. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een mooi T-shirt van Bamboo, Cooldry, Elastan, Katoen of Polyester. Uiteraard bieden wij ook verschillende modellen aan: een T-shirt met korte of lange mouwen, een V-hals, een ronde hals, slim-fit, basic fit, voor dames of voor heren.
 
Heeft u advies nodig op het gebied werkkleding? Neem dan contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag!

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur