Filter

Merk


Model

Collectie

Kleur


Maat


Toepassing


Materiaal
MVO keur


VeiligheidsklasseCategorie

Kledingaccessoires

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp werksok 70gr 2 paar Art: 602008ZGR3538
( p. st.)
excl. btw
Tricorp werksok 55gr 2-pack Art: 602009ZGR3538
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Kledingaccessoires

Bent u nog op zoek naar bedrijfskleding accessoires? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment professionele werkkleding of bedrijfskleding waarbij uiteraard bedrijfskleding accessoires ook horen. Ook onze bedrijfskleding accessoires zijn van toongevende merken op het gebied werkkleding. De bedrijfskleding en bedrijfskleding accessoires van Diadora Utility, Portwest, Unger en Tricorp staan bekend om hun functionaliteit, professionaliteit en uiteraard kwaliteit. De kledingaccessoires zijn zo ontworpen dat ze lang mee gaan. Vanzelfsprekend vindt u in ons assortiment zowel werkkleding accessoires voor dames als heren. 

De functies van bedrijfskleding accessoires

Het doel van bedrijfskleding is uiteraard het ondersteunen van werknemers bij hun dagelijkste werkzaamheden. Bedrijfskleding zorgt er voor dat het werk veiliger, comfortabeler en veiliger gedaan kan worden en bovendien zorgt werkkleding voor een professionele en moderne uitstraling. Bedrijfskleding accessoires ondersteunen deze functies. 

De bedrijfskleding accessoires in ons assortiment

Ook bij bedrijfskleding accessoires vinden wij het belangrijk dat deze geproduceerd worden onder aanvaardbare arbeidsomstandigheden. U kunt filteren op werkkleding accessoires met het “Fair Wear” of “öko-Tex” MVO keurmerk. Verder vindt u de volgende kledingaccessoires in ons assortiment:

  • Kniebeschermers, kniematten of kniekussens: aan te raden als u veel op de knieen of kruipend moet werken.
  • Een muts: voor in de koude winter of in koelruimtes.
  • Een nekband: beschermd uw nek tegen kou en is een stuk handiger als bedrijfskleding accessoire als een grote sjaal die tijdens de meeste werkzaamheden in de weg gaat hangen.
  • Een riem: kan altijd van pas komen.
  • Een pet of een cap: een cap beschermd uw gezicht tegen de zon. In ons assortiment vindt u ook high-visibility petjes voor bijvoorbeeld verkeersregelaars.
  • Swing pockets: een swing pocket kunt u gemakkelijk bevestigen aan en broekriem en er vervolgens diverse spullen in opbergen.
  • Haarband: als uw haar bij de werkzaamheden in de weg hangen of u snel zweet kan een haardband een goede oplossing zijn.
  • Een snijbestendig schort, een voorschot of een lassschort: voor het beschermen van uw lichaam en uw kleding.
  • Een tas: om al uw spullen mee te nemen van plek naar plek.

Heeft u vragen over het accessoires voor u? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur