Carel Lurvink

Filter

Merk

KleurMaat

Materiaal

MVO keur

Model

Categorie

Bodywarmers

Tricorp bodywarmer Art: BW160ZXS
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Shetland Bodywarmer 190g Art: PW414M2XL
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Bodywarmers

Bodywarmers kunnen gedragen worden voor diverse gelegenheden en doeleinden. Het dragen van een bodywarmer geeft enerzijds een casual uitstraling en anderzijds een professionele en representatieve uitstraling. Hierdoor wordt een bodywarmer zowel als vrijetijdskleding, maar ook als werkkleding gedragen. De belangrijkste functie van een bodywarmer bestaat uit het aanbrengen van een (extra) warme laag over de bovenkleding. Bovendien biedt een bodywarmer bescherming voor uw bovenkleding en voorkomt het dat uw kleding vies of nat wordt. Een ander voordeel bestaat uit het hoge draagcomfort en de bewegingsvrijheid die bodywarmers bieden tijdens het verrichten van werkzaamheden. Als groothandel in veiligheids- en werkkleding beschikt Carel Lurvink over een uitgebreid assortiment aan bodywarmers. Wij leveren bodywarmers variërend van vuilafstotende bodywarmers tot waterafstotende bodywarmers en van soft shell bodywarmers tot thermo bodywarmers. Hierdoor kunt u binnen ons assortiment eenvoudig een bodywarmer vinden die aansluit op de werkzaamheden binnen uw branche.

Eigenschappen bodywarmers

Een bodywarmer kan in diverse werksituaties en voor verschillen doeleinden gedragen worden. Zo beschikt een bodywarmer onder andere over een functionele eigenschap. Bodywarmers zijn over het algemeen voorzien van meerdere handige opbergzakken. Hier kunt u op een eenvoudige wijze losse onderdelen of accessoires in opbergen, die tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden wellicht van pas kunnen komen. Naast deze functionele eigenschap, kunnen bodywarmers ook beschikken over een warm behoudende, ademende, winddichte en waterafstotende eigenschap. Hierdoor is een bodywarmer een ideale jas, die zowel gedragen kan worden op koelere zomerdagen als op koude en warme lente- en herfstdagen. Hierbij biedt een bodywarmer bescherming tegen diverse weersomstandigheden die zich in deze periodes kunnen voordoen. Een waterafstotende bodywarmer is vaak vervaardigd uit gelamineerd micro polyester materiaal. Een waterafstotende bodywarmer kan tevens ook beschikken over een speciale coating. Het dragen van een waterafstotende bodywarmer is uitermate geschikt wanneer u regelmatig werkzaamheden in de buitenlucht verricht. Tevens komt een waterafstotende bodywarmer van pas wanneer u met water werkt en dit eventueel kan opspatten tijdens het reinigen van bijvoorbeeld gevels, terrastegels of ramen. Tot slot beschikt een bodywarmer ook over een vuilafstotende functie. Door een speciale coating zorgt een vuilafstotende bodywarmer ervoor dat de onderkleding beschermd is tegen vuil en stof. Het dragen van een vuilafstotende bodywarmer is hierdoor onder andere geschikt voor medewerkers binnen bouw- en hoveniersbedrijven.

Ruim assortiment bodywarmers

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan bodywarmers. De bodywarmers uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten, materialen, pasvormen, uitvoeringen en eigenschappen. Zo heeft u bij ons keuze uit bodywarmers met een standaard of getailleerde pasvorm. Daarnaast bestaat ons assortiment uit softshell, thermo en polyester bodywarmers. De bodywarmers zijn onder andere te verkrijgen in een ademende uitvoering met windvangers in de mouwen, verstelbare taille en met een verlengt rugpand. Deze bodywarmers bieden een ongekende bewegingsvrijheid en draagcomfort. Hierdoor zijn de bodywarmers uit ons assortiment uitermate geschikt voor het uitvoeren van actieve en fysieke werkzaamheden. Wanneer u tijdens het verrichten uw werkzaamheden nat of vies kan worden, dan bieden onze waterafstotende bodywarmers en vuilafstotende bodywarmers uitkomst. Daarnaast heeft u de keuze uit een bodywarmer met veel opbergzakken of met een minimaal aantal opbergzakken. Op deze manier kunt u gemakkelijk kleine onderdelen, accessoires of andere kleine hulpmiddelen opbergen, waardoor u deze altijd bij de hand heeft.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur