Disposable servies

Disposable servies

Iedereen heeft het gevoel wel eens gehad: na een feestje of evenement met oneindig veel afwas zitten en misschien wel gebroken servies. Er zijn veel situaties waar het gebruik van disposable servies hier de oplossing voor is. Om veel tijd te besparen die u misschien niet hebt biedt Carel Lurvink een uitgebreid assortiment aan disposable servies.

Glas en aardewerk zijn kwetsbaar en zorgen voor veel extra werk voor het personeel wat ten laste komt van de service. Om deze reden is hier een oplossing voor bedacht. Het grote voordeel van dit antwoord ligt bij het gebruiksgemak. Het is erg makkelijk om de borden, bekers en bestek te gebruiken zonder het bestek weer te gebruiken. Vaak is dit handig als u niet beschikt over grote aantallen servies of geen tijd heeft om grote hoeveelheden servies af te wassen. Het nadeel hiervan is dat deze vorm niet goed is voor het milieu, omdat disposable servies vaak wordt gemaakt van plastic, wat niet afbreekbaar is. Vaak wordt dit gedaan omdat plastic zorgt voor een goede voedselveiligheid en smaakloos is.

Carel Lurvink geeft veel om het milieu, en biedt daarom als alternatief  disposable servies aan die zijn gemaakt van duurzame materialen. Deze materialen zijn vaak gerecycled waardoor deze materialen biologisch afbreekbaar zijn en dus ervoor zorgen dat er niet meer plastic in omloop komt.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur