Filters

Vlamdovende afvalbakken

10 producten

Vlamdovende afvalbakken

Vlamdovende afvalbakken kunnen voor sommige bedrijven cruciaal zijn. Gooit u wel eens zeer brandbare producten weg? Dan is een vlamdovende afvalbak de juiste oplossing voor u. Een vlamdovende afvalbak zorgt ervoor dat wanneer er iets in de vuilnisbak in brand vliegt het niet mogelijk is dat deze brand overslaat naar andere objecten binnen uw bedrijfspand. De deksel is van binnen gevormt als een trechter. Wanneer de rook naar boven komt wordt het door middel van de deksel weer de afvalbak ingedraaid. Hierdoor zal er een zuurstof tekort ontstaan in de afvalbak wat het vuur doet doven.

Carel Lurvink biedt u verscheidene vlamdovende afval bakken in verschillende maten en kleuren.  Zoals bijvoorbeeld een 200 liter bak. Is dit te groot? Kijk dan naar bijvoorbeeld de vlamdovende afval bak van 15 liter. De afvalbakken zijn allemaal van Metaal. Kijk voor onze overige afvalbakken bij Algemene Afvalbakken of bij een van de andere soorten vuilnisbakken voor de juiste afvalbak in iedere situatie.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren