Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur


Materiaal

Inhoud
MVO keurCategorie

Drinkservies

Drinkservies

Heeft u binnenkort bijvoorbeeld een picknick, barbecue of een feestje? Dan kan disposable drinkservies goed van pas komen. Vooral als u niet genoeg servies heeft voor al uw gasten. Tijdens een picknick is disposable servies ook erg handig omdat u dosposable servies eenvoudig mee kunt nemen en ook na gebruik niet thuis nog hoeft af te wassen. In ons assortiment vindt u drinkservies voor elke gelegenheid: disposable wijnglazen, disposable limonadebekers, disposable smoothiebekers, deksels voor bekers, plastic bierglazen, disposable sherryglazen, borrelglazen, thee- of koffie kopjes, automaatbekers en bijbehorende bekerdispensers. Voor elke situatie vindt u dus geschikt drinkservies en hoeft u na uw feestje niet een af te wassen. Ook garandeert u zo dat uw dure glazen heel blijven.
 
 
Het wegwerp drinkservies in het assortiment van Carel Lurvink is van goede kwaliteit materialen. Wij bieden wegwerp drinkbekers gemaakt van hout, karton, kunststof, plastic of polystyreen. Veruit het meeste wegwerp drinkservies wordt gemaakt van plastic. Plastic is namelijk hygiënisch en goedkoop. Helaas is plastic niet echt milieuvriendelijk.

Milieuvriendelijk

Plastic is niet biologisch afbreekbaar; ook voor de productie wordt geen gerecycled plastic gebruikt doordat ook wegwerp bestek aan de strenge eisen van voedselveiligheid moeten voldoen. Een milieuvriendelijker alternatief is wegwerp drinkservies van karton. Tegenwoordig stappen gelukkig steeds meer bedrijven over op kartonnen wegwerp servies en bestek.


excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur