Filters

Impregneermiddel

2 producten

Impregneermiddel

Door het impregneren van oppervlakken krijgt de ondergrond nieuwe eigenschappen. Dit is afhankelijk van het product dat wordt gebruikt voor het impregneren van het oppervlak. Zo kan de ondergrond waterafstotend, waterbestendig, schimmel- of graffitiwerend worden. Enkel opzoek naar een manier om uw ondergrond graffitiwerend te maken? Bekijk ons assoriment Anti-Graffiti coatings.

Soorten impregneermiddel

Watergedragen middelen

Dit is het meest voorkomende impregneermiddel. Het voordeel van een impregneermiddel op water basis is dat tijdens het morssen het oppervlak weer gemakkelijk schoon te maken is. Hierbij kunt u het wel het beste direct schoonmaken. Een nadeel van watergedragen middelen is dat het maar een keer kan worden toegebracht op een gevel. Dit product zorgt ervoor dat vloeistoffen niet meer in de ondergrond kunnen binnendringen. Dat geldt ook voor het impregneermiddel op waterbasis.

Oplosmiddel houdende producten

Oplosmiddel houdende impregneermiddelen zijn hydrofoberen hierdoo worden ze heel veel aangeboden. Dit doordat in tegenstelling tot de watergedragen middelen dit impregneermiddel zowel op geïmpregneerde ondergronden als ongeïmpregneerde ondergonden gebruikt kan worden.

Cremes

Cremes zijn het best te gebruiken voor kleinere oppervlakken. Door de dikkere vloeistof is de impregneercreme gemakkelijk uit te smeren over het oppervlak door middel van een roller of kwast. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken met een doekje wanneer u morst. Enig nadeel van de creme is dat voor grote oppervlakten het velen malen arbeidsintensiefer dan een impregneermiddel op water basis of oplosmiddel houdende producten.

Ons assortiment

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor gevelimpregneermiddelen. Carel Lurvink heeft een drietal impregneermiddelen in zijn assortiment; Boco Olisil en Boco Wacosil. Boco Olisil is een impregneermiddel dat buitengewoon breed inzetbaar is op alle uit zand en klei opgebouwde materialen, die zelfs licht vochtig mogen zijn. Boco Olisil is inzetbaar op voegwerk vanaf 14 dagen. Boco Wacosil maakt gevels, opgebouwd uit zand, cement en klei waterafstotend. Boco Wacosil is gebaseerd op oligomeer siloxaan en silane en dient toegepast te worden op alle steenachtige, droge ondergronden. Boco Wacosil is een gebruiksklaar product en kan op reeds 3 dagen oud.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren