125 jaar Carel Lurvink een terugblik op een bijzondere feestavond

125 jaar Carel Lurvink, een terugblik op een bijzondere feestavond

Samen met 750 gasten hebben wij zaterdag 30 juni ons 125-jarig jubileum en de opening van de nieuwbouw gevierd tijdens een wel heel bijzondere feestavond. Genodigden werden ontvangen in ons pand aan de Marssteden in Enschede en waanden zich even in het jaar 1893.

Tijdens een wandeling door het magazijn, dat ingericht was als pop-up museum, kon men kennismaken met de rijke geschiedenis onze organisatie. Naast items als oude kasboeken, foto’s en de originele werkplek van Carel Lurvink, konden de gasten zien hoe borstels gemaakt werden door de jaren heen. Want dat is tenslotte waar het 125 jaar geleden mee begon.

Opening door Gerard Ekdom en Annemieke Traag

De officiële openingshandeling werd uitgevoerd door Gerard Ekdom en Annemieke Traag samen met de derde en vierde generatie Lurvink. Met een knallende percussie act - een optreden van onze eigen collega’s - werd de 18 meter hoge HACCP hal officieel geopend. Dit was tevens het startschot voor de feestavond in het nieuwe magazijn, dat voor deze gelegenheid compleet was ingericht als feestzaal.

Bekijk hier de aftermovie van het feest!

 

Feestavond

Producten van leveranciers en onze eigen artikelen kwamen tijdens het feest overal terug; van de aankleding van de zaal tot broodjes hamburgers in mondmaskers, sausen in flessen schoonmaakmiddelen en sushi geserveerd vanaf een werkkar. Ook aan goede muziek geen gebrek; na Gerard Ekdom zorgde de band Black Tie Monkey Squad voor een volle dansvloer. Gasten konden genieten van een bierproeverij in het bruine café, hun creativiteit loslaten op een gezamenlijk kunstwerk of zichzelf laten vastleggen door een karikatuurtekenaar.

Al met al een mooie manier om 125 jaar Carel Lurvink te vieren en klanten en leveranciers te bedanken voor hun vertrouwen en jarenlange samenwerking.

Iedereen bedankt voor de fantastische avond! Bekijk de foto's hier.

Gerelateerde artikelen