CALU TTS MediCare 100 materiaalwagen voor de zorg

Medical - CALU TTS MediCare 100 materiaalwagen
De meest hygiënische en duurzaamste materiaalwagen

Speciaal voor de zorgsector hebben we de CALU TTS MediCare 100 materiaalwagen samengesteld. Een zeer hygiënische en duurzame oplossing. De onderdelen van de werkwagen zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic en kunnen na hun levensduur ook weer volledig gerecycled worden.

Deze materiaalwagen is zeer onderhoudsvriendelijk. De gladde oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken. Ook zijn de zijkanten volledig afgesloten met deuren. Zo kunt u middelen en materialen veilig opbergen, zodat ze geen gevaar opleveren voor uw cliënten.

Geschikt voor pre-wet schoonmaakmethode

De schoonmaakwagen wordt geleverd met drie lades, een mopbox en een rode en blauwe emmer mét deksels en impregnatiezeven. Deze zeven zorgen voor een optimale vloeistofverdeling voor de moppen en doeken. De wagen is hierdoor geschikt voor de pre-wet schoonmaakmethode waarbij u doeken en moppen kunt voorbevochtigen en meenemen in de hermetisch afgesloten emmers.

Om extra ergonomisch te werken is het handvat verstelbaar in hoogte. Verder is de wagen voorzien van een dubbele afvalzakhouder en twee universele steelhouders. Met deze houder hangt u eenvoudig stelen met verschillende diameters aan de wagen op. En dankzij de werkplanhouder heeft u altijd uw schoonmaakinstructies bij de hand.

Extra accessoires

De CALU TTS MediCare schoonmaakwagen heeft extra grote wielen waardoor u deze eenvoudig kunt verplaatsen, ook over ongelijke vloeren of drempels. Daarnaast is de wagen naar wens uit te breiden met extra accessoires. Zo kunt u een plateau aan de zijkant toevoegen voor het vervoeren van een stofzuiger.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze MediCare 100 materiaalwagen? Neem contact op met onze Customer Solution Specialisten via 053 – 303 40 55 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen