Carel Lurvink B.V.. begint jubileumjaar goed met overname Verbion Handel

Overname Verbion Handel
Carel Lurvink heeft Verbion in Winschoten (Groningen) overgenomen. Op vrijdag 16 februari 2018 hebben de directies van beide bedrijven de vereiste stukken ondertekend. Verbion, groothandel in schoonmaak- en onderhoudsartikelen, is vanaf nu onderdeel van de Carel Lurvink-organisatie.

Julius Lurvink, directeur van Carel Lurvink: “We vieren dit jaar ons 125-jarig bestaan en starten dit jaar met een nieuwe vestiging. Deze overname betekent voor ons een versterking van de landelijke dekking en een verhoging van de servicegraad in het noorden van het land. Hierdoor verbeteren we onze bereikbaarheid en kunnen we onze service verder optimaliseren, niet in de laatste plaats dankzij de expertise van de Verbion medewerkers.”

Hessel Raatjes, directeur Verbion: “Verbion is in 1948 opgericht en opereert sinds 1992 als zelfstandige onderneming. Nu is het moment dat ik besloten heb mijn bedrijfsactiviteiten over te dragen. Hierbij ben ik niet over een nacht ijs gegaan. Ik heb onze klanten tijdens de gesprekken met de overnamekandidaten altijd in mijn achterhoofd gehad. Wat past het beste bij de manier van werken van Verbion? Hierbij blonk Carel Lurvink uit. Ze bestaan 125 jaar en als Twents bedrijf begrijpen ze ons. Met een gerust hart geef ik dan ook de sleutel van de voordeur aan Carel Lurvink om de activiteiten van Verbion over te nemen.”

De overgenomen organisatie blijft met dezelfde medewerkers opereren vanaf de bestaande locatie in Winschoten. Op deze locatie wordt het derde volwaardige Carel Lurvink-servicecenter geopend om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook kunnen zij gebruikmaken van onze webshop en de bestel-app voor extra bestelgemak.

Gerelateerde artikelen